A Dell vagy Lenovo laptopok jobbak? Melyiknek mi az előnye/hátránya?
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 18:04
1/4 anonim válasza:
ez olyan hogy amd vagy intel?
nekem a dell nem tetszik, valahogy nem szimpatikus, de előnye hátránya egyiknek sincsen, tudásbeli különbség lehet adott gépek között
2/4 anonim válasza:
Én meg Dell párti vagyok, mert eddig minden más márkában csalódtam valami miatt.
Persze nem mindegy Dellből is melyiket veszed.
Konkrétan mit szemeltél ki?
(Én az inspronoktól óckodok, van ismerősöm akinek tökéletesen jó, van akinek meg túlmelegszik. én Vostro-t vettem, tejesen jó.)
Egyszer volt garanciális javítása, ma...A mikrofon gyárilag hibás volt benne, de eddig nem érdekelt.
Házhoz jött a szervizes 20perc alatt megcsinálta és jó.
Már csak ezért is a Dellet ajánlom, meg tényleg nincs vele bajom.
4/4 anonim válasza:
A Lenovo Ideapadek hátránya még, hogy a szervíz Lengyelországban van. Hiába adnak 3 év garanciát rájuk itt-ott, ha el kell szállítani a frászba... Egyik ismerősöm több hétig várt rá. Engem ez nagyon zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!