Ez lenne a választék. A dell-re 3 év garit adnak, az acer-re 1 év, a lennovo-ra 2éve-t. Melyik gép éri meg a legjobban a 3 közül. A i7 2670qm és a i5 3210m között menyi a különbség?
A negyediket felejtsd el, jóval gyengébb a többinél. A Dell kiesik, az 5110 széria borzalmasan rossz minőségű, marad az Acer és a Lenovo. Hiába erősebb az Acer procija, gyakorlatilag csak feleslegesen fűtesz vele, még 5 évig mindenre elég egy i5 Ivy. Tehát Lenovo, ráadás annak 2 gigás a videókártyája (a GT540 és a GT630 gyakorlatilag ugyanaz), nekem 1 gigás GT540 van, sokszor hiányzik a 2 giga, tapasztalat. Most én is pont ezt a Lenovot venném.
2012. szept. 7. 03:19
4/7 anonim válasza:
Persze hogy elég az i5 de gondolom a kérdező nem minimumon szeretné futtatni a játékokat mellesleg az i7-es sokkal jobb választás hosszútávra
Ez magasan a legerősebb, de a játékokhoz a videókártya fontosabb - és ebben is csak 1 gigás van (bár a 7670 kb 20%-kal erősebb a GT630-nál elvileg). Én továbbra is a Lenovot venném, de ez is jó cucc, csak gondolom legalább 50 ezerrel többe kerül, annyit meg már nem ér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!