Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot érdemes venni?

Milyen laptopot érdemes venni?

Figyelt kérdés

Lényegében sulihoz kéne, de olyat keresek amin játszani is simán lehet. Eddig van három amire azt mondták, hogy tényleg jók. Ezekről mi a véleményetek?

1,

[link]

2,

[link]

3, [link]

Vagy ha esetleg tudtok jobbat akkor linkelnétek, előre is köszönöm a válaszokat!

2012. szept. 5. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Namost, az első 17 collos ezt nem tudom láttad-e vagy csak véletlenül csúszott be a listába?

Műszakilag mindhárom gép szuper. Azonban tudni kell, hogy ezek a dellek, sőt nem is csak a dellek, hanem ezen kategóriás gépek hűtése nincs a topon. Így i7-es procit egyáltalán nem ajánlok nézni. Még az i5 is sok egy kicsit szerintem, de még kompromisszummal elmegy.

Én egy N5110-est nyúzok 1 hónapja ebben i3-2350M van. Ezzel nem éreztem hűtésbeli problémát, még akkor sem, ha igazán meghajtottam. Igaz, nekem az előző laptopom még egy böngésző indításától is okádta a meleget, hiába volt rendszeresen karbantartva.

Visszatérve: Személy szerint 17 collosat nem vennék. A másik kettőből én még mindig az N5110-re szavaznék, de alacsonyabb processzorral. Mert ez meg fogja keseríteni az életed, és szerintem nincs is rá szükséged. (Még az i5-ben is kételkedem. )

2012. szept. 5. 21:39
 2/9 anonim ***** válasza:

Meg nemtudom, számodra fontos, hogy legyen rajta W7? Itt nem szabad ilyet írni, de a torrentboltokban könnyen beszerezhető, és rögtön nyersz vele emlékeim szerint kb 18-20 ezer forintot.

Bár én nem is vagyok híve az előtelepített windowsoknak...

2012. szept. 5. 21:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Komolyan örök hála neked! (=
2012. szept. 5. 21:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Amúgy én nagyon szeretem az N5110-emet, így részrehajló vagyok, és ajánlom. Igaz az 5520 eresztés 1 hónapja még bűndrága volt (194e volt a legalapabb modell leggyengébb procival és processzorra integrált VGA-val) azóta finomodtak az árak, így lehet boltban megsimogatnék egy 5520-ast, így felette nem "ítélkezem". Akkor még egyetlen boltban sem láttam kiállítva, igaz nekem nem lett volna alternatíva, 170e körül nézelődtem, 173e-ért vettem meg. (i3-2350M, 750Gb HDD, 4GB memória, ATI 6470HD VGA. )
2012. szept. 5. 21:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem :D de, hát tényleg nagyon köszi, szó szerint életmentő vagy :)
2012. szept. 5. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Én inkább Lenovo gépek felé hajlok i5-ös processzorral.
2012. szept. 5. 22:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Inspironokrol csak annyit hogy egyik barátom vett ilyet és simán ujraindul skype közben is után 20 perc hűtés után lehet életre kelteni.
2012. szept. 5. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor a barátod gépével valami igen komoly probléma van. Nyilván garis még, én mér rég vittem volna a szervízbe... Skípetól nem kellene így melegednie. (Nem takarja le véletlen a szellőzőjét? Vagy nincs tele szösszel-porral? )
2012. szept. 5. 22:37
 9/9 anonim ***** válasza:

A GT525M nem egy Gamer videokártya a harmadik Dellben levő HD7670M viszont már nagyon jó. Én nem vennék Dellt. Inkább ezeket ajánlom.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 6. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!