Milyen laptopot érdemes venni?
Lényegében sulihoz kéne, de olyat keresek amin játszani is simán lehet. Eddig van három amire azt mondták, hogy tényleg jók. Ezekről mi a véleményetek?
1,
2,
3, [link]
Vagy ha esetleg tudtok jobbat akkor linkelnétek, előre is köszönöm a válaszokat!
Namost, az első 17 collos ezt nem tudom láttad-e vagy csak véletlenül csúszott be a listába?
Műszakilag mindhárom gép szuper. Azonban tudni kell, hogy ezek a dellek, sőt nem is csak a dellek, hanem ezen kategóriás gépek hűtése nincs a topon. Így i7-es procit egyáltalán nem ajánlok nézni. Még az i5 is sok egy kicsit szerintem, de még kompromisszummal elmegy.
Én egy N5110-est nyúzok 1 hónapja ebben i3-2350M van. Ezzel nem éreztem hűtésbeli problémát, még akkor sem, ha igazán meghajtottam. Igaz, nekem az előző laptopom még egy böngésző indításától is okádta a meleget, hiába volt rendszeresen karbantartva.
Visszatérve: Személy szerint 17 collosat nem vennék. A másik kettőből én még mindig az N5110-re szavaznék, de alacsonyabb processzorral. Mert ez meg fogja keseríteni az életed, és szerintem nincs is rá szükséged. (Még az i5-ben is kételkedem. )
Meg nemtudom, számodra fontos, hogy legyen rajta W7? Itt nem szabad ilyet írni, de a torrentboltokban könnyen beszerezhető, és rögtön nyersz vele emlékeim szerint kb 18-20 ezer forintot.
Bár én nem is vagyok híve az előtelepített windowsoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!