Milyen gamer laptopot érdemes venni?
Figyelt kérdés
Olyan kéne amin 2012-es játékok normálisan futnak.2012. júl. 31. 16:52
1/10 anonim válasza:
Hát azok 200 ezer fölött kezdődnek.... Bármilyen tipusú lehet 200 fölött csak nem apple...
2/10 MaXXeGee válasza:
4/10 anonim válasza:
én egy ilyet vettem:
www.ipon.hu/elemzesek/acer_aspire_5750g_az_izomagyu/951/
bár nem játszás céljából vettem, de azért rendesen futnak a játékok rajta...
Nagyon durva... :D (1. válaszoló)
5/10 anonim válasza:
egy noti árából építesz egy korrekt gépet, ha nem akarod hurcibálni, akkor építs
6/10 anonim válasza:
A Toshiba gépben lévő HD7670M videokártya egy kicsivel erősebb, mint a GT630M. A GT630M egy átnevezett GT540M. Notebookos viszonylatban jónak számít.
Ezt csak fehérben találtam.
Egyébként játékra teljesen felesleges az i7 processzor. Egy i5 proci és egy erős laptopos videokártya bőven elég. Ha van rá keret én a GTX660M videokártyás Lenovot ajánlom.
7/10 A kérdező kommentje:
És olyan ami 200000 ft alatt van? Ha nem is gamer laptop de olyan amin elfutnak a játékok normálisan.
2012. aug. 2. 17:21
8/10 anonim válasza:
200 ezerből jó gépet raksz össze
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. A másodikat lehet, hogy megveszem.
2012. aug. 3. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!