Maximum 15,6 inch, legalább 8gb ram, és ha lehet intel core i7(vagy i5).
Személy szerint Lenovo Z510-re gondoltam, esetleg Asus X550LN, ha nagyon húzósan veszzük, Acer V5-573G, de ezek közül egyiknek sincs i7-es processzora ebben az árban.
Ha esetleg van lehetoseged Amerikabol beszerezni cuccot akkor mindenkeppen vagy az erosebbik MacBook Air-t vagy egy MacBook Pro-t javasolnek, 1200 dollar korul vannak.
Itthon nem tudom mit vennek ennyibol, ezekben a "PC-s" laptop markakban nem hiszek.
2014. ápr. 14. 16:05
2/23 anonim válasza:
Ilyen arkategoriaban mar Macbookban gondolkodnek. Plane ha kepszerkestesre es zeneszerkesztesre hasznalnad.
De majd mindjart jonnek a gemerek es megmondjak milyen hiperszuper asztali gepet vehetnel olyan arban es a kall of dutyi meg a bettlefild ultran sem szaggatna :)
2014. ápr. 14. 16:18
3/23 anonim válasza:
komolyan Macbook-ot írtok neki ? lool! annak a márka jelzését fűzeted meg legjobban meg a rendszer amin fut a gépezet. arról nem is beszélve hogy ennyiért ha kap olyant amiben intel hd graphics van ami grafikai munkára egyáltalán nem jó. legalább olvasátok el mire szeretné használni tök fejek!
ez grafikai munkára is bőven jó és mack laptopot ami ehez hasonló kb 600 ezerért kapnál. szval ez nagyon megéri :)
2014. ápr. 14. 16:29
5/23 anonim válasza:
Baratom, Te is csak TV-ben lattal meg Macbookot ha ilyeneket irkalsz.
2014. ápr. 14. 16:31
6/23 anonim válasza:
Ha az USA-ból rendelsz laptopot, arra nem kell vámot fizetni?
Amúgy villogni, felvágni tényleg jó...
2014. ápr. 14. 16:35
7/23 anonim válasza:
Igen, valoszinu hogy as osszes Apple termektulajdonos csak villogasra hasznalja a szamitogepet vagy telefonjat. :)
2014. ápr. 14. 16:42
8/23 anonim válasza:
de arra nem válaszoltál hogy ennyi pénzért milyen macbookot kap a kérdező .. ha neki szüksége lenne rá akkor azt írta volna ki hogy az kell neki. de ő digitális grafikai és zeneszerzés céljából venne egy jó erős laptopot amit egy asus laptop emberi kereteken belül is tudja szolgáltatni . nekem laptopom nem volt mack de gépem volt és mint mondjak számomra rakás sz**r el is adtam és vettem egy normális gépezettet amit könnyebb kezelni jobb hardver van alatta mi kell ennél több.. sprite !
2014. ápr. 14. 16:48
9/23 anonim válasza:
Rendelni nem lehet az USA-bol. Ha mesz ki akkor haza tudod hozni, vagy valami ismerosodet, baratodat megkerni hogy hozza haza neked. Ezert irtam hogy ha van ilyenre lehetosege akkor tegye meg. Itthon 360ezer az alap Air, nem eri meg itthon megvenni.
2014. ápr. 14. 16:51
10/23 anonim válasza:
#8-as
Erre nem tudok mit irni, borzaszto gyerekes es nevetseges hozzaszolas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!