Lenovo laptopok minőségben mennyire jók?
Konkrétan egy ilyet szeretnék venni és elég drága nem akarok zsákbamacskát fontos lenne mennyire megbízhatóak :)
Szép és jó az a Lenovo laptop, de az a 4GB-s Geforce GT750M halál felesleges, de a nagyobb gond, hogy pont azért kérnek egy kb +60.000-et. Biztos van olyan program, ami kihasználja azt a 4GB-t, viszont az pont nem egy laptopon fog elfutni. Nekem egy Lenovo G500-as notebook-om van, az i7-es változat, egy 2GB-s Radeon HD8750M-el, és 8GB RAM-al. Néha szoktam játszani, a Battlefield-eket pedig ez is tökéletesen viszi, és kereken 100.000-el olcsóbb.
Én a helyedben néznék egy kicsit olcsóbb lapost (akár ugyanennek a szériának az i5-ös változatát) és a maradék pénzt egy SSD-re költeném. Hogy őszinte legyen én egy kicsit megbántam, hogy nem azt tettem mint amit most tanácsolok neked, mert kicsit sem ciki, hogy ismerősöm Pentium-os gépe, gyorsabban tölt be dolgokat az SSD miatt (persze nyers erőben, lásd: videóvágás, Photoshop, odab*sz neki az enyém :D).
Fontold meg a tanácsom, szerintem sokkal jobban járnál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!