Mi a véleményetek a nagyáruházakban kapható számítógépekről?
Konkrétan az Auchanban néztem a gépeket, és elsősorban azért gondolkoztam el mert 12 hónapig havi 8 ezret kell fizetni egy 70-80 ezer forintos gépért, és az én gépem már elég ócska, nem tudom meddig bírja viszont nincs pénzem újra, csak így részlet formájában.
Ezeken ugye nincs op.rendszer de azt megtudom oldani, és bár nem értek a gépekhez annyira, de a lényeg,hogy az enyémnél mindenképpen jobbak, csak nem tudom,hogy érdemes e ilyen helyen venni.Mit tudnátok erről mondani?
Általában ezek jellemzőek az előre összerakott "tesco gazdaságos" és hasonló gépekre:
- Lehúznak minimum 15-20 ezerrel, drágább konfigok esetén még többel.
- Gagyi, nem megbízható tápegységet raknak bele, hogy jobban lehúzzanak, és csak a gar idő végig bírja ki a gép.
- Ha fejleszteni akarod, csak ő általuk tudod, másképp ugrik a garancia. Ennek meg megkérik az árát.
- Alapból kevesebb gari van, rá mint általában egyenként az alkatrészgaranciák.
- Olyan dolgokkal vakítanak a leírásokban, hogy az már szánalmas.
- Aránytalanok, vagyis abból a pénzből valószínűleg hatékonyabb ésszerűbb konfig építhető.
- stb..
Elhiszem, hogy vonzó a kedvező részletfizetési lehetőség, de más se szól mellette, tehát jobb ezeket kerülni.
Értem,köszönöm a választ!
Fejleszteni amúgy sem fejleszteném, a sajátomra is csak annyit költöttem amit muszáj volt, pl. tönkre ment a CD olvasó és cserélni kellett.
Akkor semmiképpen sem éri meg?Mert nekem muszáj lenne egy új gép, de nincs annyi időm hogy összegyűjtsem a pénzt, de viszont értem én hogy ez a tescos is szar, és a szarra meg nem akarok pénzt kiadni.
Még esetleg az jutott eszembe,hogy ha valami tönkre megy a garancia ideje alatt akkor az úgyis cserélik, ha pedig már nincs garancia akkor egy fejlesztés keretében cserélhetem azt az alkatrészt nem?Vagy garancia után sorozatban romlanak el a dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!