Fiúk, elmondaná nekem valaki amit a számítógépekről tudni érdemes?
Figyelt kérdés
A barátom elég sokat tud a számítógépekről és olyan rossz hogy én szinte semmit nem értek abból amit mond. Sajnos nagyon alap szinten van a tudásom ilyen téren.Segítene nekem valaki?:)2011. dec. 14. 11:50
1/8 anonim válasza:
Ez egy külön tanfolyam lenne, még egy gyorstalpaló is min. 1-2 hét. Azt sem tudjuk, milyen szinten állsz. A gép megtalálásával és bekapcsolásával kezdjük, vagy az excel képletekkel?
Mi lenne, ha a barátodat kérnéd meg?
2/8 anonim válasza:
"szinte semmit nem értek abból amit mond"
Ha a barátod tudja, hogy nem értesz hozzá, akkor nem értem, miért nyaggat ilyenekkel?
5/8 anonim válasza:
Ha elolvastad az alapokat akkor Ph!( [link]
Az alapok tisztázása után olvass cikket(abban is van info), de ajánlottabb a fórum. Elsőre sok dolog nem lesz tiszta, de idővel...
6/8 anonim válasza:
Még annyit hogy ha érdekel egy-két dolog akár itt is nézhetsz kérdéseket és hogy milyen válaszok születnek rá...
7/8 anonim válasza:
Vagy ha egy fogalmat nem értesz, konkrét kérdést is feltehetsz itt. Így általánosságban túl nagy falat lenne egyszerre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!