Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 3 kérdés a számítógépekről?

3 kérdés a számítógépekről?

Figyelt kérdés

Tehát van egy gépem, meg egy laptopom. Mind a kettő régi de eddig nem volt baj velük.

A géppel az a bajom, hogy szó szerint laggolnak a Youtube videók. Az ember azt gondolná hogyha újratelepíti a Windows-t formatálással eggyütt, akkor jobban fog menni a gépe, nos én pont fordítva jártam. Telepítés előtt minden jó volt olyan videók is mentek amik sokszor akadoztak régebben (480p) de most akérmilyen felbontásban nézem a videókat (kivéve 240p) nem mennek valós időben, mert megy 2 másodpercet és aztán megpróbálj behozni a lemaradást és előreugrik de aztán megint lassan megy és ez így megy újra és újra. Nagyon zavaró. Chrome-ot használok, Flash, Shockwave és a driverek frissek, mielőtt ezt ajánlanátok.

A laptoppal viszon 2 probléma is van. Az egyik probláma, hogy mikor nézem a Youtube-on a videókat akkor egy idő után elkezd recsegni a videó. Szép folyamatosan kezdi el nem hirtelen és akkor is csak mikor valami hang hallható, tehát a mikor csönd van akkor recsegni se recseg. Ezen is minden friss, most tettem új Windows-t de ez se segített.

A másik probléma ami miatt új Windows-t tettem az az, hogy bekapcsolás után csak 2-3 perc múlva jelenik meg a 'Wireless Network Connection' az és amíg az nem jeleník meg addig mintha le lenne fagyva az internet része a gépnek, mert nem lehet bemenni se a kapcsolatokhoz, se a böngésző nem nyílik ki de minden más megy. Ez is elég idegesítő és sehol sem találok megoldást a problémákra se angolul se magyarul úgyhogy remélem, hogy lesz valakinek türelme végigolvasni ezt és segíteni is tud.

Köszönöm előre is!

2013. jan. 17. 21:25
 1/4 anonim válasza:
Csak egy ötletem van. Esetleg azért, mert ilyenkor nem csak a windowst meg a drivereket kell újrarakni, hanem a böngészős eszközöket is. Youtube-hoz például kell valami java script, ha jól emlékszem.
2013. jan. 17. 21:31
 2/4 anti paladin ***** válasza:

Első kettőre: nemrég kijött egy frissítés chrome-hoz, ami jobban lefoglalja az erőforrásokat. Régebbi gépeknél a fent leírt tüneteket produkálja.

Harmadikat passzolom.

2013. jan. 17. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:
mozillat vagy operat probaltad? ott is szaggat?
2013. jan. 17. 22:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az első kettő megoldódott a Mozillaval a harmadik pedig azzal, hogy letöröltem egy programot.
2013. jan. 21. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!