Rosszul reseteltem a routert és azóta nem ad jelet. Rendbe lehet ezt még tenni vagy ennyi volt neki? Egy TP-Link TL-WR543G routerről lenne szó.
Csak összejön végre. :)
Igen jól értelmezted,a fő router jelét szeretném továbbítani a resetelt routerral.
Ha otthon leszek elolvasom amit küldtél és jelentkezem hogy mit bírtam alkotni!
:)))
rendben, sok sikert!
A fő routerhez ne nyúlj! :) azt még véletlenül se reseteld :)
Nem sikerült megcsinálnom.
Odáig jutottam hogy most beállítottam AP routernak és erről használom.Így már működik csak most valahogyan AP client routerként is be kellene állítani.
Az a csavarnyúzó link nagyon jó csak ebben a routerban a wireless settings-ben nincs ENABLE WDS hanem ott egy olyan van hogy Enable Bridges,és oda nem is tudok pipát tenni.
Most hogyan tovább?
Ez igaz?
Egy 2011-es hozzászólást találtam erről a típusról amit P.O.C.írt,aki az én problémámhoz is hozzászólt már:
"P.O.C. nevű felhasználó válasza:
Ez sajna igaz. Van rajta AP client mód, de csak vezetékesen képes továbbosztani az így befogott jelet.
Neked Access Point kellett volna, amit van jelismétlő (repeater) mód, vagy még inkább Range Expander, mert azt könnyebb konfigurálni."
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
Sajna nem,már gondolom arra gondolsz hogy a két routert összekötni kábellel. :(
Köszönöm a segítségeteket!
WDS-tudja az 543-as?Én nem találtam olyan beállítást.
Lehet meg tudom oldani kábellel a padláson keresztül,csak le kell mérjem mennyi kábel kell hogy egyálltalán megéri e költeni rá?
"WDS wireless bridge provides seamless bridge to expand wireless network"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!