Rosszul reseteltem a routert és azóta nem ad jelet. Rendbe lehet ezt még tenni vagy ennyi volt neki? Egy TP-Link TL-WR543G routerről lenne szó.
nem tudod hová kell beírni az adatokat?
hát a böngésző címsorába az IP címet
a felugró ablakba pedig a felhasználónevet és a jelszót
mindhárom adat rajta van a router seggén/alján levő matricán
De tudom hová kell beírni de nem találja a routert a gép,így nincs hová belépni.
Bekapcsolom a routert és a gépen rákeresek az elérhető vezeték nélküli hálózatokra és nincs a router sehol,pedig be van kapcsolva és világít is rajta minden aminek kell hogy világítson.
Azt nem mondtad eddig, hogy kettő routered is van.
Mi célból?
Egy internetet osztasz szét két routerrel?
Vagy kettő internet előfizetésed is van?
Ugye nem wifi-n keresztül próbálod megkeresni a resetelt routert?
Két routert használni egy max 10 gépes vagy annál kisebb hálózatban = nettó kavarás!
Ezért ha vezetékes részét akarjuk bővíteni switch -et veszünk, ha pedig a Wi-Fi részét, akkor Accesss Point -ot veszünk.
Resetelni többféleképpen lehet. Itt van pár módszer (a firmware frissítés részben), és az is hogyan konfigurálhatod újra:
Szia P.O.C
Még várom a kérdező válaszát.
Azt írja , csinált már ilyent de nem látom, hogy elolvasta volna a linket amit küldtem.
Van egy olyan érzésem, hogy szegény wifi-n keresztül próbál belépni a gyári beállításokra visszaállt routerbe , ahol ugye így már alapból ki van kapcsolva a wifi jelszórás és minden előző beállítást elfelejtett.
Arra sem kaptam választ még, hogy mi célból nyomott resetet a routeren, utána pedig látván, hogy nem működik kiírta a kérdést...
Bocsi de el kellett mennem.A routerom jelét szeretném továbbítani ezzel hogy egy hátsó helységben is tudjam használni.
Ha jól értem amit írtál akkor wifin nem fogom megtalálni a routert?Kössem össze kábellal és úgy menjek bele?
Az első kommentemben leírtam hogy miért reseteltem.Máskor is reseteltem már tp-linkes routert de azt ugyan úgy láttam wifin utána is.
:)
Tényleg, elsiklottam felette bocsánat.
A reseteléssel viszont mindent visszaállítottad a gyári beállításokra, tehát elfelejtett mindent.
Ha jól értelmezem akkor a Fő router wifi jelét szeretnéd fogni az Al resetelt routerrel és ugyancsak wifi-n szétosztani.
Akkor küldök még egy linket, olvasd el figyelmesen:
ez alapján újra be tudod állítani a resetelt Al routert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!