Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rosszul reseteltem a routert...

Pataki18 kérdése:

Rosszul reseteltem a routert és azóta nem ad jelet. Rendbe lehet ezt még tenni vagy ennyi volt neki? Egy TP-Link TL-WR543G routerről lenne szó.

Figyelt kérdés

2014. júl. 13. 14:24
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

rosszul resetelted?

miért resetelted?

hogyan resetelted rosszul?

mit jelent az, hogy "nem ad jelet?"

Nem lehet, hogy jól resetelted és egyszerűen visszaállt a gyári beállításokra, így újra kell konfigurálnod?

[link]

2014. júl. 13. 14:35
 2/31 A kérdező kommentje:

Máshol volt használva és jelszó volt rajta ezért reseteltem.Nem jól emlékeztem hogy a tp-link-et hogyan kell resetelni és nem úgy csináltam ahogyan kell.

Azóta nem látja semmilyen eszköz(reset előtt látta) sem,ezt értem azon hogy nem ad jelet.

2014. júl. 13. 15:00
 3/31 anonim ***** válasza:
akkor reseteld rendesen és a link alapján amit küldtem állítsd be a routert.
2014. júl. 13. 15:22
 4/31 A kérdező kommentje:
Már megcsináltam és semmi,ugyan úgy nincs wifi jel.
2014. júl. 13. 15:23
 5/31 anonim ***** válasza:
:) pontosan mit csináltál? :)
2014. júl. 13. 15:24
 6/31 A kérdező kommentje:
router kikapcs,5sec reset gomb nyomva tartva ezalatt bekapcs.és még kb.10 sec nyomva tartva a reset gomb
2014. júl. 13. 15:35
 7/31 anonim ***** válasza:

Rendben.

És a link amit küldtem?

2014. júl. 13. 15:38
 8/31 A kérdező kommentje:

Amióta pedig nem jó akkor úgy csináltam hogy bekapcsolt állapotában nyomtam 5 sec.majd közben kikapcs.és még 10 sec.gomb nyomva tart

Most találtam egy másik féle leírást is.

Anno ugyan innen szedtem(rainman)hogy hogyan kell a tp-linket resetelni de nem találom azt az oldalt

2014. júl. 13. 15:39
 9/31 anonim ***** válasza:

de nem csak resetelni kell :)

utána újra be kell állítani a szolgáltatód által biztosított internetnek megfelelően :)

a resettel azt csinálod a routerrel, hogy beáll arra az állapotra amikor kicsomagoltad a dobozából

2014. júl. 13. 15:41
 10/31 A kérdező kommentje:
A linket amit küldtél azt megtaláltam előtte is a tipus alapján és az rendben is volna ha be tudnék lépni a router menüjébe,de mivel a gépem nem látja routert így nem.Teljesen tanácstalan vagyok főleg hogy előtte biztosan ment mert kiírta a hálózat nevét.
2014. júl. 13. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!