Rosszul reseteltem a routert és azóta nem ad jelet. Rendbe lehet ezt még tenni vagy ennyi volt neki? Egy TP-Link TL-WR543G routerről lenne szó.
rosszul resetelted?
miért resetelted?
hogyan resetelted rosszul?
mit jelent az, hogy "nem ad jelet?"
Nem lehet, hogy jól resetelted és egyszerűen visszaállt a gyári beállításokra, így újra kell konfigurálnod?
Máshol volt használva és jelszó volt rajta ezért reseteltem.Nem jól emlékeztem hogy a tp-link-et hogyan kell resetelni és nem úgy csináltam ahogyan kell.
Azóta nem látja semmilyen eszköz(reset előtt látta) sem,ezt értem azon hogy nem ad jelet.
Rendben.
És a link amit küldtem?
Amióta pedig nem jó akkor úgy csináltam hogy bekapcsolt állapotában nyomtam 5 sec.majd közben kikapcs.és még 10 sec.gomb nyomva tart
Most találtam egy másik féle leírást is.
Anno ugyan innen szedtem(rainman)hogy hogyan kell a tp-linket resetelni de nem találom azt az oldalt
de nem csak resetelni kell :)
utána újra be kell állítani a szolgáltatód által biztosított internetnek megfelelően :)
a resettel azt csinálod a routerrel, hogy beáll arra az állapotra amikor kicsomagoltad a dobozából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!