Felmelegedik egy idő után a laptopom. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
3 éves a laptopom, tavaly kivettem belőle az akksit, mert az már semmit sem tárolt el az áramból, nem lehetett bedugás nélkül használni a gépet.
Viszont már akkor is melegedett a gépem, vettem is rá hűtőt. Most viszont már, mióta nincs benne akksi annyira felmelegedik, hogy lefagy egy idő után. Ez attól lehet, hogy nincs benne akksi? Vagy más lehet a probléma?
2014. júl. 4. 16:35
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem csak portalanítani kéne a belsejét. Szakszerűen !
2/3 anonim 

válasza:

Kompresszorral belefújhatsz, de a legjobb az lenne, ha egy hozzáértő szétszedné, és kiporolná.
A laptopok meg alapból melegednek, mivel nincs hol leadni a hőt.
3/3 balintos29 válasza:
Nekem is, de ajánlani tudom hogy vegyél egy jobb minőségű hűtőt. A gépemnél és az Xbox-nál is ez volt a helyzet. Elvittem szervizbe, portalanították majd utána vettem meg a hűtőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!