Gabor180601 kérdése:
Miért kapcsol ki 10 percenkén a laptopom?
Figyelt kérdés
esetleg már az akkumlátor nem bírhja? ja töltőn van.. elég meleg az alja is levegőzik rendesen pedig..2014. júl. 2. 23:06
1/8 anonim válasza:
Valami baja van. Az enyém sosem csinált ilyet.
2/8 anonim válasza:
CoreTemp-pel mérd meg a cpu hőmérsékletét.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi most tovább bírja...erre énis gondoltam hogy valami baja van...
2014. júl. 2. 23:10
4/8 A kérdező kommentje:
letöltöttem low:61 fok
high: 70 fok
load:2-3-4-5-n ugrál.. nem értek ehhez a programhoz tudnál segíteni?
2014. júl. 2. 23:23
5/8 anonim válasza:
Ha a cpu túlmelegedése miatt kapcsol ki, akkor abban a pillanatban a pillanatnyi (első érték) megközelíti, meghaladja a Tj.Max értéket (80-90 fok).
Ezen "megemelés" (laptophűtő), teljes portalanítás, újrapasztázás (inkább szervízben) segít.
6/8 anonim válasza:
Igen, ezt vidd el szervizbe ha nem értesz hozzá. Igazából nem egy drága mutatvány.
Csak egy jó tanács: Lehetőleg minél hamarabb vidd el szervizbe, mert hosszútávon nem nagyon tesz jót neki az ha folyamatosan ilyen magas hőfokon jár.
7/8 anonim válasza:
De lehet egyszerűbb oka is...fújasd ki egy kompresszorral aztán ha még mindig fennáll a hiba akkor szakember vagy ha nem ér annyit,esetleg idejétmúlt akkor csere.
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok.
Nekem a por miatt nem hűtött rendesen, egyszer kifújtam utána megint hibátlanul működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!