Windows 8, ezt komolyan gondoltak?
Megvetted?
És nem kötelező használni szerencsére...
Én is használom a 8.1-et, és engem is sok dolog idegesít benne, amikor éppen beleütközök valamelyikbe. De általában a metro/modern felületet sem látom szinte, szóval ki lehet bírni...
MS politika: tetszik, nem tetszik nem kapsz mást! A hardverekkel és szoftverekkel belekényszerítenek a használatába, fizethetsz érte egy vagyont és ha nem tetszik, akkor jogodban áll befogni a szádat! Ha pedig valaki mégsem hajlandó, akkor ő a csúnya, rossz tolvajbácsi. Persze, hiszen minden pénzre szükségük van, hogy leszerződjenek a nagy cégekkel, hogy csak számukra állítsanak elő programokat.
Miért nem fejleszt az Adobe linuxra?
A Canopus és a Blackmagic miért csak windowsal és osx-el kompatibilis?
Természetesen a lopás erkölcstelen. A tisztességtelen haszonból megvett "monopolhelyzet" az nem.
Egyébként a linuxot nagyon szeretem, de a fent leírt problémák miatt a windows rabja vagyok.
És mielőtt valaki félreértene, nem azzal van a bajom, hogy fizetni kell érte, hanem azzal, hogy ennek ellenére szarnak a felhasználók igényeire. Nem elég, hogy pénzbe kerül, de még csak nem is azt kapom amit szeretnék...
Mindenkinek mások az igényei... jelenleg én is ingyen kapom a windows (levelezőre járok). És lehet, hogy így vagy úgy, megoldható, de ha én megveszek 200 ezerért egy DSLR gépet akkor elvárható lenne, hogy ne csak osx-en és windows-on működjön. Gondolom a puszta véletlen, hogy nem készült linux verzió a utilityből.
Persze, joggal mondhatja bárki, ha valaki ennyi pénzt dob ki egy fényképezőgépre (amúgy számomra bevételi forrás) akkor biztos futja egy windowsra is. Igen, valószínűleg nem ezen múlna a dolog, de továbbra is felháborító, hogyha valamiért fizetek akkor elvárom, hogy azt kapjam amit akarok! És ne azt amit lenyomnak a torkomon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!