Mi lehet a baja a gépemnek?
Nemrég kezdte el, bekapcsolásnál nem ad képet kikapcsolom, utána vissza, és utána bekapcsol és nagynehezen képet is ad, de csak minden második bekapcsolásnál.
a másik meg hogy most minden indításnál kiírja hogy
"System faulire to boot several time"
és hogy nyomjak f2-őt a BIOS-hoz??
mi lehet a probléma?
Ha lefordítod Google Fordítóval ezt adja ki:Rendszerhiba a csomagtartó több időt.
Szóval vmi rendszer hiba van vele xdd csak ennyit tudtam mondani....remélem egy kicsit segítettem :)
Nekem ugyanez volt 2 évvel ezelőtt,csak nekem nem írt ilyet:"System faulire to boot several time
Először a videókártyára gyanakodtam,de az jó volt aztán kicseréltem a D-SUB kábelt egy másikra,de az is jó volt,végül elvittem szerelőhöz é kiderült,hogy monitorhibás,aztán 4000 ezer forintért csinálta meg.
"4000 ezer forintért csinálta meg."
Tanulj meg olvasni!
Off: Én megtanultam olvasni. Sőt, engem számolni is megtanítottak. 4000 eFt (ezer forint) az 4 millió forint.
On: Ha már sikerült életet lehelni a gépbe és kikapcsolod, majd rögtön újra bekapcsolod, akkor már pöccre megy? Vagy akkor is vacakolni kell vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!