Megér ennyit ez a laptop (sony vaio)?
Nekem egy Lenovo G550-esem van, elég gyenge már, mert elrontották a "szerelők". Az enyémben már csak 75-ös HDD van, ami nekem nem igazán elég.
Ezt találtam neten:
Sony Vaio
felső üzleti kategóriás, erős core 2 processzorral, minőségi gép, ezek a mindennapi nagy igénybevételre lettek tervezve és minden téren minőségi alkatrészekkel szerelt.Internetezésre munkára, játékra, film nézésre Full HD 1080p nevetve lejátssza!!!
proci: Intel Core 2 2x1.8Ghz nagyon erős
LED-es háttérvilágítás
memória: 2gb - 1 Slot még üres
HDD: 500GB sata
digitális mikrofon
Usb2 Port
Bluetooth v2.1
Express Card 54mm
LAN
Wifi 802.11 b/g/h
memória Kártya olvasó
multi dvd iró olvasó
videókártya 256mb
kijelzó: 15-17 széllesvásznú
Akku jó min 1-1.5óra
gyári töltő
widows 8 operációsrendszer
stb.
stabil gyors hibátlan halk működés!!!
Ti ezt megvennétek 55.000 Ft-ért?
Felső kategória maximum n+1 éve lehetett, a vaio gépek mindig aránytalanul drágák voltak(habár tényleg jók), 55k ért senki nem adna el egy felső kategóriás notit.
A gépről nem igazán olvastam infót, az "erős core 2 processzor", meg a "videokártya 256mb" nem igazán mértékegység, csak a paraszt aki kiírta szeretné jobb színben feltüntetni a cuccot a laikusok szemében.
"Intel Core 2 2x1.8Ghz nagyon erős" -ez konkétan gyenge játékra. 2GB RAM játékra szintén kevés,ennyi a netezéshez kell (bár ha jól tudom win 7-tel ennyi a minimumálisan ajánlott memória,win 8-nál nem tudom mennyi)
55ezret szerintem megér ha jó állapotú csak játékra nem igazán alkalmas.
half life 2 tíz éves játék,azt röhögve elvinné,a fifa 12-t éppenéppen :) itt rákereshetsz játékokra:
ilyen a te géped? [link]
ez van olyan jó mint az általad kinézett vaio,úgyhogy nem éri meg váltani.
Igen, ilyesmi. :)
Írtam privátot, remélem nem gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!