A laptopomon a hangfelvevő programok csak mikrofonról tudnak felvenni, viszont hangkártyáról nem, mit kel tenni, hogy lehessen onnan is?
Operációs rendszertől és hangkártyától függ, hogy hol, de olyat keress, hogy "Hangtulajdonságok beállítása". Ott lehet be(át)állítani.
Próbálj a tálcán lévő hangszóró ikonra kattintani jobb egérrel, onnét valószínűleg eléred.
Hát, ha gombot keresel, akkor nem csodálom, ha nem találsz...
Most Win8-on nem tudom megnézni, de 7-en és XP-n a Vezérlőpultban lehet beállítani, illetve a hangerőszabályzó (hangszóró) ikonra jobb egérgombbal kattintva lehet "előcsalogatni".
win8-as csoda.. :D
nem csodálom hogy nem találsz benne semmit. én egyszer kerültem win8-as gép elé és negyed óráig azt kerestem hol kell kikapcsolni.
nyomj Ctrl+R billentyűt majd illeszd be ezt:
control mmsys.cpl sounds
(win7-nél működik gondolom ott is)
Vezérlőpult/Hang, Felvétel fül. Itt az üres területen kattints jobb gombbal és jelöld be a letiltott és a leválasztott eszközök megjelenítését is. Itt meg kell jelennie a sztereó keverőnek. Ha ez megvan, engedélyezd, állítsd be alapértelmezett eszköznek valamint ne legyen némítva. A felelevőprogramban ezután már ki tudod választani. Ha nagyon halk a felvétel akkor a hangerőbeállításon kell változtatni.
Windows 7-es menüpontokat írtam, nagyjából azonos helyen lesz Windows 8-ban is.
nem jelenik meg sehol sem a sztereó keverő...
am. ASUS X551CA-SX029H laptopom van. ha ez segít valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!