Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért merül le ilyen gyorsan?

Miért merül le ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés
1 hetes a Toshiba laptopom, és azt vettem észre, hogy 7%-nál mindig kikapcsol. Vasárnap még 12% (azt írta 28 perc) van hátra, és mikor tegnap be akartam kapcsolni, nem engedte már, pedig még 28 percet bírnia kellett volna. Az előbb is kiírta, hogy 7% van hátra, nem törődtem vele, és rá egy percre lemerült és kikapcsolt, pedig csak wordben voltam benne. Vagy ez normális még az új laptopoknál?
2014. márc. 18. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Kikapcsolt állapotban is merül az aksi. A 7%-os figyelmeztetések pedig azért vannak, hogy törődj velük. Használd a töltőt. Egyébként beállíthatod az oprendszeredben, hány %-nál jelezzen és hány %-nál kapcsoljon ki.

Egyébként nekem azt mondták, hogy első használatkor merítsem le teljesen és aztán töltsem fel teljesen, 12-16 órán át. Nem tudom ez végül is mennyit segített nekem, mert hálózatról használom főleg, viszont az új telefonomnál tapasztaltam, hogy legelőször nagyon hamar lemerült, és a feltöltést követően már jó volt.

2014. márc. 18. 14:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, én is azért nem akarom használni a töltőt, mert azt mondták, hogy az első 4-5 alkalomnál merítsem le teljesen, és töltsem fel teljesen, hogy beálljon az aksi.

Komolyan be lehet állítani? De nem tudod, hogy pontosan hol?

Köszönöm a választ.:)

2014. márc. 18. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen oprendszered van, de energiaellátási beállításokra kéne keresni. :) (Win7-ben van kereső a Start menü alján, onnan rá lehet akadni.)
2014. márc. 18. 15:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Megtaláltam, gondolom ez a tartalékakkumulátor szintje lesz az, ez volt 7%-ra beállítva. Köszönöm szépen, rengeteget segítettél.:)
2014. márc. 18. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!