Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gyorsan merül a telefonom egy...

Gyorsan merül a telefonom egy samsung galaxy s-ról lenne szó 4.2.1 android van benne meg pár progi total meg két játék Mért merül ilyen gyorsan? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy gyotsan?
2014. febr. 5. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:
(Szerintem) az android miatt, vagy alapból szar az aksi. Ismerősöm sokat szenvedett android telepítgetéssel, végül az új helyett visszarakta a Gingerbread-et és máris nem merült annyira. Amúgy nekem is ilyen teló van, csak 2.3.3-as Androiddal, elég sokáig bírja az aksi.
2014. febr. 5. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy rosszul optimalizált app is okozhatja (akkor is, ha nem fut!). Mióta jellemző a probléma? Nézd meg, melyek voltak a legutóbb feltett appok, és törölgesd le őket egyenként. Amelyik törlése után megszűnik a hiba, értelemszerűen az volt a rossz, keress helyette másikat.
2014. febr. 5. 22:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Ház az a baj, nem tom mert használtan vettem át de egyébként

az aksit le számítva semmi baja !

2014. febr. 6. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!