Mindenkinek ilyen gyorsan merül a Samsung galaxy s 2-je?
Főleg tapasztalt válaszokat kérnék!! :)
Miért van ez..?? Fent van 4-5 órát töltőn és utána alig bírja 2-3 órát [Néha előveszem fotózgatok vele 2-3 at felmegyek vele android market-re megnézem az e-mail jeimet és ennyi]
Szia. en is galaxy s2 tulaj vagyok sot most is arrol irok.
Na szoval a telefont sok minden meriti nekem suli idoben 7-8ora siman 20% korul marad eleg sok hasznalat mellett internet megosztas,film ,zene stb
Ez eleg gyors de ertheto miert.
Amivel sporolhatsz : bluetooth wifi gps ha nem hasznalod kapcsold ki.
Csokkentsd a fenyerot a szep kep miatt ez cseppet sem zavaro .En csak kulterben hasznalom max fenyeron a nap miatt.
Ha elo hatterkepet hasznalsz csereld le , mivel ez is eleg sokat
Mikor nem hasznalod a netet kapcsold ki a beallitasokban az adatkapcsolatot mert a telefon ha ez be van kapcsolva folyamatosan csomagokat kuld es fogad es leszivja az akumlatort.
Mindig nezd meg a feladat kezelot es allitsd le a folosleges appokat es torold a memoriat.
Illetve szedd ki az erintogombok vilagitasat engem legalabb is mostmar nem zavar , hogy nem latom.
Ha meg komolyabban akarsz akksival sporolni frissitsd a kernelt a telefonon mert mostmar egesz jo akksi sporolos kernelek vannak amik a sok ertelmetlen dolgot kinyomjak.
Remelem segitettem es bocsi ,hogy ekezet nelkul :-)
Ya illetve a beallitasokban van egy olyan ,hogy telefon nevjegye azon belul pedig akumlatorhasznalat csekkold le.
Ya meg a csomagkapcsolatot a vezeteknelkuli es halozati pontban azon belul pedig a mobilhalozatokban tudod kikapcsolni! :)
én is s2 tulaj vagyok és hamar lemerült eleinte
mostanában nem ha suli időben nem nyúlok hozzá max megnézem az időt akkor nem merül sokat 5-10%
mikor megkaptam este kihúztam és reggelre le volt merülve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!