Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minden vágyam egy Laptop,...

Minden vágyam egy Laptop, Karácsonyra azt szeretnék dehát szerintem nem lesz belőle semmi. Még is hogyan vegyem rá anyuékat?

Figyelt kérdés
Nos, nekem egy 8 éves Pentium 4es gépem van. Úgy értve 8 éves, hogy 8 éve megvan. És már nagyon únom, szeretnék laptopra váltani. Kicsit azért "irigykedem" arra, akinek van. Unokatesóméknak is van egy szupi laptopjuk pedig ők 3an vannak testvérek! Én meg csak egyke vagyok, még sincs annyi mindenem, mint nekik! A másik unokatesóm egyke, és neki is van saját laptopja..Én is nagyon szeretnék már egyet. Bárhol használhatom, praktikus és nagyon tetszik! Apa semmit sem konyít a gépekhez, és megmondta határozottan hogy ide laptop nemjön! Anya is.. Van kocsihitelünk, apum most nem dolgozik..de nekem minden vágyam egy laptop Karácsonyra, de anyának mondom inkább az ilyeneket..Vajon csoda módjára lehet ebből az egészből mégis valami karácsonyra? Mert én már elképzeltem, ahogy azt kapok karácsonyra és ahh de jó érzés...főleg ha valóra válhatna... :'(
2009. nov. 22. 13:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ma 20:28

Ezen de jót röhögtem :)

2009. nov. 28. 22:13
 12/14 anonim ***** válasza:
valamit ronts el a gépende de ugy hogy ne legyen visszacsinalthatalan és utána mondd meg hogy ez biza nem megy, haverodat aki okos és ért hozzá megkérdezetd és azt mondta hogy alaplapcsere ami ugye nem olcsó (najó az de ezt szüleidnek nem kell tudni :P ) és ezért szeretnél egy biztosn működő laptopot ami garanciás és ha baja van akkor is megjavitják ingyen (csak a hatá kedvéért). Elég neked egy 90 ezer forintos Fujitsi-Siemens Amilo is. :) És ha meg sulis vagy akkor meg azért is kell hogy ezen írjál házit meg tanulhas. ;)
2009. nov. 28. 23:28
 13/14 A kérdező kommentje:

nekem pont olyan kéne xD

az tetszik a legjobban

2009. nov. 29. 19:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Válassz innen: [link]
2009. nov. 30. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!