Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minden vágyam egy Laptop,...

Minden vágyam egy Laptop, Karácsonyra azt szeretnék dehát szerintem nem lesz belőle semmi. Még is hogyan vegyem rá anyuékat?

Figyelt kérdés
Nos, nekem egy 8 éves Pentium 4es gépem van. Úgy értve 8 éves, hogy 8 éve megvan. És már nagyon únom, szeretnék laptopra váltani. Kicsit azért "irigykedem" arra, akinek van. Unokatesóméknak is van egy szupi laptopjuk pedig ők 3an vannak testvérek! Én meg csak egyke vagyok, még sincs annyi mindenem, mint nekik! A másik unokatesóm egyke, és neki is van saját laptopja..Én is nagyon szeretnék már egyet. Bárhol használhatom, praktikus és nagyon tetszik! Apa semmit sem konyít a gépekhez, és megmondta határozottan hogy ide laptop nemjön! Anya is.. Van kocsihitelünk, apum most nem dolgozik..de nekem minden vágyam egy laptop Karácsonyra, de anyának mondom inkább az ilyeneket..Vajon csoda módjára lehet ebből az egészből mégis valami karácsonyra? Mert én már elképzeltem, ahogy azt kapok karácsonyra és ahh de jó érzés...főleg ha valóra válhatna... :'(
2009. nov. 22. 13:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hat, en dolgozok is, kocsihitelem sincs, megis szeretnem hogy valaki adjon egy laptopot. Aztan megsem.

Egyebbkent. Rontsd el a msotani geped ,aztan vagy kapsz masikat (azert, 8 ev utan illik masikat kapni, foleg hogy az mar tenyleg regi) vagy az sem lesz. Es akkor igyjartal.

2009. nov. 22. 13:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Egy jó laptop nem olcsó, bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket. Egy kereset, meg egy gépkocsi hitel mellett a legszükségtelenebb egy számítógép, ezt szerintem megérthetnéd. A karácsony meg nem a drága ajándékokról szól. Laptopot lehet venni bármikor, mikor kicsit rendbe jöttök, nem kell hozzá ünnepnap.
2009. nov. 22. 13:33
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szeretnek. Ha szeretnének akkor eladnák a kocsit és kapnál egy laptopot :D. Kis idóta.
2009. nov. 22. 13:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha játszani szeretnél meg minden ilyet akkor asztali számítógépet vegyél azt már 70 000 ből ki lehet hozni egy jót én is szerettem volna régen laptopot hogy hú milyen jó meg ez meg az aztán rájöttem hogy baromság mert gyenge ezért csak a régebbi játékok mennek rajta és kit érdekel hogy húú hordozható az úgy is megunod meg drága is ha sokat hordoznád meg ilyesmi akkor jó meg ha nem akarsz játszani rajta akkor viszont tényleg jó lenne neked és valahogy vedd rá őket
2009. nov. 22. 18:27
 5/14 anonim ***** válasza:

Idefigyelj kisapám! Nekem 40 évi munka utám se jutott pénz luxus-hiper-szuper laptopra, mert az a "TRENDI", ezek elég hamar tönkremennek, ha meg mindenféle vacakot letöltesz és futtattsz rajta, mindenféle komoly védelem nélkül, akkor hamar ki is nyírod. Szerezzetek be valami kis olcsóbb, de új asztali gépet (használtat NE), van hozzá billentyűzet, egér, három év garancia, op.rendszer is, sőt adják részletre is, így 83 ezer. Alaplapi lejátszóval MINDEN megy rajta. Monitor is van olcsóbban. Ezzel kapsz egy gyors, sok mindenre alkalmas, bővíthető gépet, ami sok évig gép is marad. [link]

Egyébként a laptopokat 2-3 évente cserélni kell, drága a javításuk, van annyi pénzetek? És kell komoly tűzfal, vírus- és kémprogram védelem is rá, a legjobb a komplex (Eset Smart Security vagy Kaspersky IS), de ezek FIZETŐSEK. Még így is 100-120 ezer alatt nem lehet megúszni. (MP4, pentdrive, digitális fényképező, netes előfizetés stb.).

2009. nov. 22. 23:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Kicsi notbook van most a Duna Pláza Saturn üzletében 40 ezer forintért. ASUS EeeePC. De ez nem hiper-szuper játékra való laptop.
2009. nov. 25. 23:20
 7/14 anonim ***** válasza:

egyszer mán volt egy ilyen esetem, ott msn-en hoztuk össze!

xD

sztem neked is tudnék segíteni:)

ha benne vagy akkor vegyél fel :9

anonymus19960928@hotmail.com

2009. nov. 28. 17:55
 8/14 anonim ***** válasza:
ja és próbáld meg megfűzni a szüleidet, és sztem könnyebb lenne ha eladnád a tied (vatera v teszvesz) és abbl vennéd :P
2009. nov. 28. 17:57
 9/14 anonim válasza:
Rengeteg ingyenes promóciós játék van a neten ahol Laptopot lehet nyerni. Próbálkozz! Hidd el ha akarod menni fog :D
2009. nov. 28. 18:00
 10/14 aulac ***** válasza:

Példabeszéd következik:

Pistike írja levelet karácsonyra a Jézuskának.

-Kedves Jézuska. Nagyon szeretnék egy laptopot karácsonyra.

Gondolkodik tovább a kéréseken, egyszer csak észreveszi a falon a Szűz Mária képet.Lekapja a falról, elrakja a fiókba, majd folytatja a levelet.

-Na ide figyelj! Anyádat elraboltam. A követelésem a következő...

2009. nov. 28. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!