Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tönkremehet így a számítógép?

Tönkremehet így a számítógép?

Figyelt kérdés
Bátyám sose kapcsolja ki maga után a gépet állandóan nekem kell, úgy utálom. Képes úgy elmenni itthonról, hogy nem kapcsolja ki a gépet. Én meg attól félek, hogy így elpusztul. Főleg, hogy egyszer vagy fél évig nem volt net, mert tönkre ment a gép, azóta úgy féltem, mint valami nagy kincset. xD Szóval így nem fog tönkre menni? Na ez kissé hülye kérdés lett...xD
2009. nov. 20. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól, mert be van kapcsolva? Nem.

Illetve a természetes elhasználódás (amortizáció) következtében minden eszköz, amit használunk, folyamatosan rongálódik, és ugyanez igaz a számítógépekre is. De ennél a mértéknél jobban NEM fog rongálódni, ha nem kapcsolod ki, akkor sem.

Tehát ettől nem mehet tönkre.

2009. nov. 21. 00:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem 3 éve megy a laptopom. Ez a dolga. Ha tönkre megy akkor meg kuka, tovább úgysem maradnak meg ha őrzöd ha nem.
2009. nov. 21. 01:28
 3/4 anonim ***** válasza:

tapasztalat ha egy gép megy mondjuk 20 orát egy nap egy másik meg naponta 5 ször van bekapcsolva az utobbi fog elöbb tönkre menni

és ez nem vicc

komolyan igy van

2009. nov. 21. 01:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam éjjelnappal meg yörökké. ettől nem mehet tönkre. Csak előbb elhasználódik. De ami elromolhat az el is romlik. Amúgy nem lehet hogy tölt valamit és azért hagyja úgy? Ha igen akkor megöl hogy kikapcsoltad.
2009. nov. 21. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!