Új asztali számítógépet milyen operációs rendszerrel érdemesebb venni? (Vagy inkább notebookban kellene gondolkodni? )
Ez így elég hülyeség, hogy milyen operációs rendszerrel érdemes venni, mert egy asztali gép/laptop vásárlásnál nem azt kell nézni, hogy milyen rendszer van rajta, hanem milyen maga a konfig, mert ha jó, akkor onnantól kezdve bármilyen rendszert tehetsz rá.
Egyébként ha nem akarsz bajlódni és csak simán irodai munkára kell, akkor a Windows 7-et ajánlanám, azzal nem lesz problémád.
Windows 8-at és 8.1-et nem nagyon ajánlanám, mert bár elég sokan reklámozzák(pont akiknek fingjuk sincs az egészről, csak hajtják és hajtják) annak ellenére elég sok a negatív visszajelzés 1-2 funkcióról illetve problémáról.
De akkor itt megint az is kérdéses, hogy pontosan milyen is legyen a konfig, mi menjen még rajta és így tovább....
Mivel nem igazán lettem okosabb végül rakattam össze új asztalit 4 gigás memóriával, 7-es Windowssal.
Azzal homályosítottak fel, hogy a 120-tól kezdődő noteszek tudják azt amit az.
Majd kiderül, hogy válik be, hely szempontjából a Notebook előnyösebb lett volna, mivel kisebb helyet foglal, de aki felhomályosított bennünket az azt mondta, hogy az nem bír ki annyit mint az asztali gép (és nem úgy lehet foltozni, javítani).
"Gondolom, megvetted azt a hetest..."
? Fejtsd már ki mire gondoltál!
"akkor Linuxot ajánlok. Megbízható, stabil, és folyamatosan frissül. Sőt, a hardverrel is kesztyűs kézzel bánik."
Majd elválik az xp után mennyi nyűg lesz a 7-essel (valami érvényesítést vagy mit írt ki ma), ha nem leszek elájulva tőle akkor nem kizárt valamikor a jövőben ha egyáltalán megérem valami linuxra váltás.
A windows 7 es is frissul mindíg! De nekem márt win8 as van és nagyonn jó, megvagyok elégedve vele! Csak az a gond hogy nem visz el minden játékot és programot :( De amúgy super!
Linux: Szerintem jó azoknak akik csak neteznek vagy képeket néznek.
Windows 7: Ez nagyon jó! Szerintem hagyad meg mert fantasy
Windows 8: Ehez nem írok semmit! Mert ez neked felesleges!
Windows 9: Ezt még nem használtam (De nem is akarom!)
A kilo az százas a szlengben, nem ezres. :)
Az ezres a rugó szokott lenni, hiába jelent a kilo prefixum ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!