Most vettem egy új asztali számítógépet és fel kellene telepíteni rá a windows 7-et de hogyanis?
Ha rar, akkor kicsomagolva.
De attól, hogy a winrar megnyitja, még nem biztos, hogy tömörített file.
Lehet, hogy lemezkép. Azt pedig egy író progival kell megnyitni és kiírni.
Mutasd meg!
egy bootolhato Iso file-t kell lemezre irnod (pl.ultraisoval),ami valoszinuleg be van csomagolva rarba, ...vagy nincs becsomagolva es a winrar progid kezeli az iso file-kat,akkor szukseges egy iso kezelo pl. a ultraiso
ki kell irni lemezre(dvd),es lemezrol bootolni...majd kovetni a telepito utasitasait
kerdesedbol itelve jobban jarnal egy profival ,aki egy-ket ora alatt osszedobja a rendszered
1. Lemezkép írása a fájlokból
2. Az így elkészült lemezképet(.iso fájlt) kiírod a lemezre
3. Lesz egy bootolható telepírtőlemezed
Állj, állj állj!!!
ezt ki se írd, mert nem lesz jó. A WinRar-al tömörített lemeztartalom az életbe nem fog neked bootolni. Ahhoz egy olyan fájl kell, ami lemezkép (ISO). Ez lehet olyan, hogy WinRAr-os, de a RAR- ban mindenképp egy ISO kell hogy legyen különben nem fog menni. Ilyent tölts le és írd ki a progival, amit említettél...
Ha csinálsz belőle egy ISO fájlt akkor az egy NEM bootolható ISO lesz. Ha nem értesz hozzá akkor te ne zavard össze.
Bootlemezt kell írni, az meg egy sima ISO-ból nem lesz!!!
" Mi a franc nem jó abban, ha írsz a fájlokból egy .iso fájlt, azt aztán lemezre írod."
Csupán annyi, hogy ha fogsz egy akármilyen mappát amiben mondjuk egy progi telepítőfájljai vannak, abból csinálsz egy ISO-t, amit visszaírsz képfájlként, akkor arról nem fog bootolni a géped. Ezt az oprendszer telepítőmappájával is hiába teszed meg, az nem lesz bootolható...
Szerintem, menj be egy szervízbe, és kérdezd meg, hogy mennyiért telepítenének fel rá egy Win 7-et? Megbízhatóbb, kis rendelleneségeket ők korrigálnák. Nem Neked kell, minden szakértelem nélkül!
És, szerintem, nem egy megfizethetetlen összeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!