Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most vettem egy új asztali...

Most vettem egy új asztali számítógépet és fel kellene telepíteni rá a windows 7-et de hogyanis?

Figyelt kérdés
Tehát a gép teljesen szűz, semmi nincs rajta. Annyira sikerült rájönnöm, hogy a telepítő lemezt a gép bootolásakor(indulásakor) kell betenni. Eddig minden oké is. De egy lépést vissza menőleg vannak gondjaim a telepítő lemez készítésével kapcsolatban. Egy bizonyos torrent oldalról sikerült szereznem egy telepítőt. Az lenne a kérdésem hogy mit kell a cd-re írni? Azt a RAR file-t amiben vannak a telepítő file-ok vagy csak a telepítő file-okat? Tehát kicsomagolva rakjam rá vagy becsomagolva? bocs a szájbarágásért, de ez óriási segítség lenne kérlek segítsetek.Előre is köszönöm.
2013. júl. 13. 10:53
1 2
 11/13 Tom Benko ***** válasza:
Szerintem a probléma legegyszerűbb megoldása, hogy elmész a boltba, és VESZEL egy telepítőlemezt. Így ráadásul még legális OS is lesz.
2013. nov. 6. 23:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia!Nem tudom hogy sikerült,de elég hülye aki egy Windowst nem Isoban tölti fel.Az ilyenekből is lehet a Nero Bootable Disk menüpontjával telepítő lemezt írni,de nem próbáltam mèg,mert nem bízok meg az ilyenekben akár vírusos buherált is lehet a windows.Szal a torrent oldalon keress egy MSDN es win7et,töltsd le.Lehet a Winrar magàhoz rendeli de nem szabad kicsomagolni,hanem becsomagolva egy ISOnak kell lennie.Ha Az IMGburn telepítve van,állj rá az Isora,Jobb Klik,Burn Using Imgburn,A sebességnél 4*állítsad be,burn gombra klikkelsz,hátradőlsz.Negyed óra múlva kész.Semmi hókusz pókusz nem kell,csak sztem a feltöltő volt idióta.
2017. szept. 27. 18:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Normál esetben így kell egy windowst kiírni
2017. szept. 27. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!