Hogy járok jobban?
Attól, hogy a Mega 6,3colos, attól még nem jó telefon. El lett cseszve, mert túlságosan a méretre mentek rá. Ha már ennyi pénzed lesz, egy S4-et vegyél. De én régimódi vagyok, és javaslom neked azt, hogy a telefont telefonálásra használd. Ha van egy jó telód, minek akarsz másikat eleve?!
Mellékesen, ha az ipad és a mega közt kell választani, akkor iPad!!!
Ipad 3-4 vagy 5öt akarsz venni?
Ezek mind retina kijelzővel vannak
Utolsó hogy bírna már ki 4-5 évet egy apple termék?:D
3 év után az akku oda vissza taccsra megy,nem csak egy almás cuccban hanem akármilyen li-ion aksis eszközben
Amúgy van egy több mint két éves motorola defy-m,nem észleltem hogy belassult volna az idők folyám,sőt az újabb androidokkal egyre gördülékenyebb lett
Kérdező,a két lehetőség közül még is azt mondom ipadet vegyél,abból is a 4. generációsat,
ha van már egy jó telód
Ha androidos a telód azt viszont tudnod kell hogy az ios egy sokkal zártabb rendszer,torrentezést,fájlmegosztókról letöltögetést felejtsd el,csak azt telepítheted rá amit itunesról töltöttél le,testreszabásra sincsen túl sok lehetőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!