Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan járok jobban Windows...

Hogyan járok jobban Windows telepítésekor?

Figyelt kérdés

Virtuális gépen kipróbáltam. Nekem teszik. Melyik lenne jobb? Upgrade? Vagy rakjam a Dokumentumok mappába a cuccaim, telepítsem fel, és majd a Windows.old-ból kiszedem?

Melyiknél van rá több esély, hogy esetleg elvesznek a cuccaim?

2011. febr. 9. 14:19
 1/4 tamasoft ***** válasza:
Csinálj egy független partíciót, oda másolj át minden megmentendő anyagot. (Legyen pl. E:\ meghajtó.) Minden windows install előtt formázni kell a c:\ partíciót, nincs mese, minden egyéb esetben nagyon sok "szemét" marad rajta, és ugye azért rakjuk újra a windowst, hogy minél frissebb legyen.
2011. febr. 9. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez milyen windows? tapasztalatból azt mondom, hogy minden adatot menekíts ki egy külső tárolóra pendrive/dvd külső vinyó és utána full formázás... aztán oszd el úgy a vinyót, hogy a rendszernek hagysz 20-30GB helyet a többit pedig minden másra... így ha ha kell húzni a gépet, akkor nincs para, csak a 20Gb-os vinyót kell újraformázni.
2011. febr. 9. 14:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy csak c meghajtóm van, viszont a pendriveom csak 3 gb-os. Van esetleg olyan megoldás, hogy még újratelepítés előtt csinálni egy új partíciót?
2011. febr. 9. 14:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Már találtam. Egyébként, köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 9. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!