Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minimum hanyas átlag kell...

DeckardCain kérdése:

Minimum hanyas átlag kell ahoz hogy felvegyenek a Mechwart András gépipari és informaitikai szakközép iskolába?

Figyelt kérdés
Mióta elkezdtem a sulit minden vágyam hogy be kerüljek a Mechwart Andrásba de most hogy nemsoká elérkezek ahoz hogy jelentkezhessek eléggé elkezdtem betojni hogy hanyas átlag kell és hogy melyek azok a főbb tantárgyak amik kellenek oda ha valaki lenne olyan kedves és leírná ezeket azt megköszönném!
2013. okt. 3. 17:43
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Szia!

Én 5 évig jártam a Mechwart német két tannyelvű osztályába és kisebb nagyobb nehézségekkel de sikerült elvégeznem, most egyetemre járok.

(-infó avarage

-gépész avarage

-német kny- hard :)

eredeti kérdésedre:

Mivel a felvételi követelmények évről évre növekednek, nem árt ha belehúzol, engem annak idején 4,2-es átlaggal és 70 pontos felvételivel vettek fel, de igazából a felvételire helyeztem a hangsúlyt.(2008)

Ha be akarsz kerülni és bent akarsz maradni annyit tanácsolok- mivel vagy így vagy úgy de műszaki ember lesz belőled- érdemes jóban lenned a matematikával és a magolással :)

A fő tantárgyak mind fontosak, azok a tárgyak amiknek az eredményét év végén beírják a felvételi lapodba ( osztályfőnök intézi asszem).

Hogy milyen az iskola?

-Nincsenek lányok. (vannak csak kevesen)

-Ha tanulni akarsz akkor fogsz, ha nem nem és ugye ha nem tanulsz akkor buksz->kiestél mint a kidobóban. (Teljes szabadság azt csinálsz amit akarsz, a Te életed.)

-A tanárokról annyit hogy MJ országos szinten a legjobb magyartanár címet viseli, a műszaki oktatás is kiemelkedő: lásd (AKIk TANULnak) sok versenyen képviselik az iskolát és jó eredményeket szereznek.

-Sokan szídják én is szídom mai napig, mert nem buliztam eleget és nem úgy tanultam és nem annyit amennyit kellett volna :P mégis elvégeztem :D

Apropó: a tanárok itt konzervatívak, nekem úgy jött le hogy a vagányokat nem csípik, a vagánykodók meg nem csípik a tanárokat ;)

DE: lehet a tanulás mellett bulizni, , ismerkedni külsős lányokkal (netán ha lány vagy akkor respect :D) viszont ha Te egy kis t*ketlen vagy aki még nem tudja mit akar az élettől, netán egész életében füvezni, henyélni, lustálkodni, stb akkor te NEM vagy oda való és NEM vagy műszaki embernek való! :)

Üdv!

2014. jan. 12. 20:46
 12/14 anonim válasza:

Nem fogod szeretni, különösen ha azon tanárok egy részét vagy egészét kapod, akik engem is tanítottak. Viszont:

# 9/11 -nek teljesen igazat adok (sejtem is hogy ki ő, viszont ez most mellékes :P ), s bár nem tudom azóta hogy mennek ott a dolgok, de mi még nem csak remek szakmai, de remek erkölcsi nevelést is kaptunk. Volt bent egy kis "börtön" feeling (kezdetben, különösen egy vidéki általános iskola után) , viszont ez a fegyelem, aminek a részesévé válsz, meghálálja magát később, mikor már a magad ura leszel. De a fiatalabb generáció jobban tudja, hogy most mi a helyzet ott.

2014. jan. 12. 22:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Na sikerült végül bejutni? :D

Én gépészeten vagyok, a tanárokat szeretem mert jól magyaráznak és emberségesek.

Két komolyabb tanárt fogtam ki:Szirént (Szőllősi Irén tanárnő) meg Major Tamást. Ők azok akik kicsit gyomorgörcsre késztetnek de ha náluk valaki 4-5 akkor valamit jól csinál :D

Az utókornak:

4,14 volt az átlagom és 71 pontos felvételit írtam.

2014. nov. 25. 22:57
 14/14 anonim válasza:
NE MENJ A MECHWARTBA !!!! NAGYON SZAR ! ÉN ODA JÁROK , MEGBÁNTAM... :( ELŐSZÖR ÉN IS AZT HITTEM HOGY JÓ , DE NEM !!!
2015. szept. 2. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!