Neumann János Számitástechnikai Szakközép. "KÉRDÉS LENN"?
Most 8.os tanuló vagyok. a Neumann János SZKI-ba jelentkeznék.
Lenne valaki olyan kedves és le irná nekem hogy Hányas átlag kell oda vagy hogy hogy kell jelentkezni? előre is köszi
Ha ilyen suliba akarsz menni akkor a google használatát nem ártana elsajátítani.. :)
Általános felvételi követelmények
A központi magyar és matematika írásbeli felvételi vizsga 100 pontja mellett a felső tagozatos alaptárgyak érdemjegyeivel további 45 pont szerezhető. Szóbeli felvételit nem tartunk, csak a 03-as tagozaton van felvételi elbeszélgetés.
Egyéb hasznos információk
További információkért Tóthné Vers Éva igazgatóhelyetteshez fordulhatnak, valamint szeretettel várjuk az érdeklődőket iskolánkban a 2011. november-decemberi szerdai nyílt napokon 15 órakor.
köszi szépen, de nem ez volt a kérdésem hogy 100 pontot lehet elérni a központi felvételin (amit már 5. óta tudok)..
ÉN KÉRDÉSEM HOGY HANYAS ÁTLAGGAL VESZENK IDE FEL-.-
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a felvételi sokkal jobban számít az átlagnál:
Na persze ez sem ad választ arra, hogy hogyan kell teljesítened. Ezt sajnos nem tudom megmondani, a jelentkezőktől is függ. Azért legalább a kérdésed egyik felére tudtam rendesen válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!