Minimum hanyas átlag kell ahoz hogy felvegyenek a Mechwart András gépipari és informaitikai szakközép iskolába?
Nem kell olyan nagyon extra átlag, persze kb. 4,5 legyen de az se gond ha kevesebb. A fontosabb, hogy a felvételit írd meg normálisan, minnél jobban, azon nagyobb hangsúly van.
Összességében nem olyan nehéz bekerülni (szerintem), megmaradni nehezebb, kicsit nagy a lemorzsólódás az érettségig (kb. 10-15%).
A lényeg, hogy ne izguld el a felvételit és bent vagy.
Gepesz legyel!!!!!! Az egyik tanarom (en is mechwartos vagyok) azt mondta az egy rang h gepesz lehetsz itt.
Es annyit h van olyan osztalytarsam aki nem volt kituno es olyan 55-60pontos felvetelit irt
Hamarosan itt a felvételi, javaslom, hogy nézd át a Magyar Helyesírási Szabályzatot, mert ha fel is vesznek, és megkapod MJ-t magyartanárnak, akkor ezekkel a hibákkal első év végén kibuksz és ezt nem viccből írom. A magyar és a történelem is nagyon nehéz a Mechwartban.
Kis segítség:
ahhoz, hogy
Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskola
bekerüljek
nem soká
Ha tudok valamiben segíteni, írj. ;)
Jobban jársz, ha messzire elkerülöd a Mechwartot. Az ismerőseimnek, akik oda járnak, rossz véleménnyel vannak arról az iskoláról.
Egyébként a kérdésedre válaszolva: 4,2-es átlaggal már be lehet kerülni.
Egy valamit tisztázzunk... aki nem odajárt az fogja be a száját, hogy 1-2 ismerőse neki mit mond, mert nagyon nem igaz.
5 évig jártam oda és elmondhatom, hogy életem eddigi legjobb évei voltak. Igen: NEHÉZ, igen lesznek nagyon nehéz dolgozatok, igen tanulni kell. Épp ezért a LEGJOBB iskola Debrecenben. Hatalmas elméleti és gyakorlati tudást szedhet fel az ember akkor, ha odafigyel és igazán akarja. Az, hogy valaki nem tanul úgy, és például magyarból DMJ kicsit megszorongatja a golyóit, az egy dolog, ettől még nem rossz az iskola. (4 évig tanított az említett tanár és elmondhatom, hogy mind emberileg, mind tanárként rendkívül korrekt, én imádtam.)
Most lehetne azt mondani, hogy biztos egy "stréber" vagy hasonló írja ezeket. Nem. Csupán most, hogy már egyetemre járok látom, hogy mit és miért csináltak a tanárok. Olyan pluszt jelent a Mechwart a későbbiekben, hogy egyszerűen nem tudok rá rosszat mondani.
Aki azt mondja, hogy mechwartosnak lenni rossz, hogy sz*r iskola, hogy sz*patnak... az NE legyen mechwartos. Lehet menni máshova, ahol "könnyebb", de ilyen tudást, amit ez az iskola adhat, sehol sem kapsz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!