Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minimum hanyas átlag kell...

DeckardCain kérdése:

Minimum hanyas átlag kell ahoz hogy felvegyenek a Mechwart András gépipari és informaitikai szakközép iskolába?

Figyelt kérdés
Mióta elkezdtem a sulit minden vágyam hogy be kerüljek a Mechwart Andrásba de most hogy nemsoká elérkezek ahoz hogy jelentkezhessek eléggé elkezdtem betojni hogy hanyas átlag kell és hogy melyek azok a főbb tantárgyak amik kellenek oda ha valaki lenne olyan kedves és leírná ezeket azt megköszönném!
2013. okt. 3. 17:43
1 2
 1/14 anonim válasza:

Nem kell olyan nagyon extra átlag, persze kb. 4,5 legyen de az se gond ha kevesebb. A fontosabb, hogy a felvételit írd meg normálisan, minnél jobban, azon nagyobb hangsúly van.

Összességében nem olyan nehéz bekerülni (szerintem), megmaradni nehezebb, kicsit nagy a lemorzsólódás az érettségig (kb. 10-15%).

A lényeg, hogy ne izguld el a felvételit és bent vagy.

2013. okt. 8. 23:30
 2/14 anonim válasza:
Még lemaradt a főtárgyak: matek, fizika, info attól függ melyik osztály érdekel
2013. okt. 8. 23:32
 3/14 anonim válasza:
16%

Gepesz legyel!!!!!! Az egyik tanarom (en is mechwartos vagyok) azt mondta az egy rang h gepesz lehetsz itt.

Es annyit h van olyan osztalytarsam aki nem volt kituno es olyan 55-60pontos felvetelit irt

2014. jan. 11. 15:42
 4/14 anonim válasza:

Hamarosan itt a felvételi, javaslom, hogy nézd át a Magyar Helyesírási Szabályzatot, mert ha fel is vesznek, és megkapod MJ-t magyartanárnak, akkor ezekkel a hibákkal első év végén kibuksz és ezt nem viccből írom. A magyar és a történelem is nagyon nehéz a Mechwartban.

Kis segítség:

ahhoz, hogy

Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskola

bekerüljek

nem soká

Ha tudok valamiben segíteni, írj. ;)

2014. jan. 11. 15:48
 5/14 anonim válasza:
90%
Ne válaszd, menekülj, míg tudsz!
2014. jan. 11. 16:53
 6/14 anonim válasza:
100%
Utolsónak gratuálok... Szerintem az egyik legjobb középiskola Debrecenben, és igaz, hogy nehéz, meg nem könnyű elvégezni, de a legjobb közösség, többnyire normális és jó tanárokkal... Én nagyon szerettem odajárni, és egyáltalán nem bánom, hogy oda jelentkeztem anno. A kérdezőnek annyit, hogy egy erős 4-es átlag mindenképp kell, hogy bekerülj.
2014. jan. 11. 20:51
 7/14 anonim válasza:
18%

Jobban jársz, ha messzire elkerülöd a Mechwartot. Az ismerőseimnek, akik oda járnak, rossz véleménnyel vannak arról az iskoláról.

Egyébként a kérdésedre válaszolva: 4,2-es átlaggal már be lehet kerülni.

2014. jan. 11. 20:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha jó tanárt kapsz ki akkor gondolom jó 4-5 éved lesz, de erre nem sok az esély, szóval előttem szólóval értek egyet.
2014. jan. 11. 21:10
 9/14 anonim válasza:

Egy valamit tisztázzunk... aki nem odajárt az fogja be a száját, hogy 1-2 ismerőse neki mit mond, mert nagyon nem igaz.

5 évig jártam oda és elmondhatom, hogy életem eddigi legjobb évei voltak. Igen: NEHÉZ, igen lesznek nagyon nehéz dolgozatok, igen tanulni kell. Épp ezért a LEGJOBB iskola Debrecenben. Hatalmas elméleti és gyakorlati tudást szedhet fel az ember akkor, ha odafigyel és igazán akarja. Az, hogy valaki nem tanul úgy, és például magyarból DMJ kicsit megszorongatja a golyóit, az egy dolog, ettől még nem rossz az iskola. (4 évig tanított az említett tanár és elmondhatom, hogy mind emberileg, mind tanárként rendkívül korrekt, én imádtam.)

Most lehetne azt mondani, hogy biztos egy "stréber" vagy hasonló írja ezeket. Nem. Csupán most, hogy már egyetemre járok látom, hogy mit és miért csináltak a tanárok. Olyan pluszt jelent a Mechwart a későbbiekben, hogy egyszerűen nem tudok rá rosszat mondani.

Aki azt mondja, hogy mechwartosnak lenni rossz, hogy sz*r iskola, hogy sz*patnak... az NE legyen mechwartos. Lehet menni máshova, ahol "könnyebb", de ilyen tudást, amit ez az iskola adhat, sehol sem kapsz.

Válaszolva a kérdésre, anno nekem kb. 4,3-as átlagom volt, a felvételim ha jól emlékszem 62 pontos lett összesen.

Mégis elvégeztem az egyik legjobb eredménnyel.

2014. jan. 12. 12:44
 10/14 kapd meg zolika válasza:
100%
A színvonalas tanárokról csak annyit,hogy választhatsz az alkoholisták és a gyógyszerfüggők között.
2014. jan. 12. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!