Miért nem indul el a gépem?
Figyelt kérdés
A gép teljesen új, tegnap lett hazahozva a boltból. Aznap délután, este használtam... és ma, suli után kapcsoltam be először. Viszont kb. fél órája magától kikapcsolt, azóta nem lehet bekapcsolni. Minden más működik rajta, mert elosztóba vannak dugva és mindegyik "világít", tehát áram alatt vannak.
Valakinek van valami ötlete mi lehet?
2013. szept. 5. 20:04
1/2 Egerecske válasza:
Tápegységre gondolok. Próbáld a tápkábelt kihúzni a tápegységből majd egy fél perc után vissza rakni.
2/2 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam többször kihúzni és vissza... Minden újra bedugáskor a gomb felvillan, mintha elindulna, de aztán megáll és a többi próbálkozásnál semmi. :S
2013. szept. 5. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!