OneHitGoHome kérdése:
Miért indul újra a gépem olyan 2-7óra működés után, mi lehet a baj, hogyan tudom orvosolni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek a gépekhez légyszives nagyobb körű választ:D2013. aug. 3. 14:53
1/11 levis56 válasza:
Ezzel mérd meg a cpu hőjét lehet,hogy túlmelegszik a gép. Mikor kapcsol ki,játékoknál vagy sima netezés közben is?Milyen géped van?
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi:DHáát nemtudom pontosan:D én most küldtem 1hiba jelentést és azt írta hogy húzzam ki az usb eszközöket mert azzal lesz a probléma
2013. aug. 3. 15:56
3/11 A kérdező kommentje:
Tyűűh:D elég meleg:D vay esetleg 62fok az norm.?xDDD
2013. aug. 3. 15:58
4/11 A kérdező kommentje:
Am ebben a progiban melyik a Cpu?:D
2013. aug. 3. 16:04
5/11 levis56 válasza:
Akkor húzd ki őket és meglátod lesz e változás,a 62 fok terhelés nélkül elég magas ha a cpu komolyabban lesz igénybe véve akkor lesz gáz mert átfogja lépni a hő limitet ezért kapcsol ki. Milyen géped van asztali vagy hordozható?
7/11 A kérdező kommentje:
Asztali aztán rájöttem hogy a Core-t nézte mvagyis a magot sztem az is sok neki cpu akkor is sok 40+ 45fölé nem megy terhelés nélkül.Csak böngészőmegy rajta akkor 40+ max 45
Am köszi nektek :D
2013. aug. 3. 16:46
8/11 A kérdező kommentje:
[link] itt van 1fotó a kis huncutmókusról. ha kihúztam őket akkor sem lett jobb. :/
2013. aug. 3. 17:14
9/11 levis56 válasza:
A helyedben én portalanítanám a gép belsejét kipucolni a ventiket beleértve a tápot is azok a lángocskák a képen magas hőt mutatnak és proci pasztázás.
10/11 A kérdező kommentje:
Ahhoz én hülye vagyok de aportalanítást meg tudom csinálni:D
2013. aug. 4. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!