Miért nem indul a gépem?
Figyelt kérdés
Mikor bekapcsolom, elkezd dolgozni. A ventilátorok pörögnek, viszont a monitoron csak a készenléti mód led világít. 10-15 mp-ig így csinál, majd kikapcsol és újraindul. De ekkor sem indul el, hanem ugyanezt csinálja többször egymás után. Néha menet közben is lefagy.
Előre is köszi a választ!
2013. aug. 18. 13:23
1/3 anonim válasza:
Én a helyedben megnézetném szerelővel.
2/3 anonim válasza:
Első körben a tápra gyanakszom. Én ilyen esetben tápot cserélek, ha van kéznél másik. Ha nincs, akkor kiszerelek mindent a gépből ami nélkülözhető, tehát marad az alaplap processzor, még a memóriát is kiveheted, ha így induláskor sípol, akkor az alaplapban van valami élet. Ilyenkor lehet visszaépíteni az alkatrészeket egyesével, és kiderül, hogy hol akad el az indulás.
3/3 anonim válasza:
Nyilván, ha érzel magadban annyi affinitást, ellenkező esetben a fenti válaszolóhoz csatlakozom, és én is azt ajánlom, hogy mutasd meg szakembernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!