Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem indul a gépem?

Miért nem indul a gépem?

Figyelt kérdés

Mikor bekapcsolom, elkezd dolgozni. A ventilátorok pörögnek, viszont a monitoron csak a készenléti mód led világít. 10-15 mp-ig így csinál, majd kikapcsol és újraindul. De ekkor sem indul el, hanem ugyanezt csinálja többször egymás után. Néha menet közben is lefagy.

Előre is köszi a választ!

2013. aug. 18. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megnézetném szerelővel.
2013. aug. 18. 13:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Első körben a tápra gyanakszom. Én ilyen esetben tápot cserélek, ha van kéznél másik. Ha nincs, akkor kiszerelek mindent a gépből ami nélkülözhető, tehát marad az alaplap processzor, még a memóriát is kiveheted, ha így induláskor sípol, akkor az alaplapban van valami élet. Ilyenkor lehet visszaépíteni az alkatrészeket egyesével, és kiderül, hogy hol akad el az indulás.
2013. aug. 18. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyilván, ha érzel magadban annyi affinitást, ellenkező esetben a fenti válaszolóhoz csatlakozom, és én is azt ajánlom, hogy mutasd meg szakembernek.
2013. aug. 18. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!