Van-e a Hotmail-nek Pop3-ja vagy IMAP-je? Elnézést kérek még a hozzá nem értőktől is!
Figyelt kérdés
Valószínűleg nincs, de akkor hogyan lehetséges Outlook Express-sel lehívni. Próbáltam átirányítani is más postafiókra, de csak másik Hotmail-re vagy MSN-re lehetséges.
Ha Pop3 nincs, van-e ALERT-je??
2009. okt. 30. 13:19
1/5 anonim válasza:
Gmailben beállítható, de Outlock Espress helyett jobb a Mozilla Thunderbird levelező. Főleg ha Firefox a böngésződ. [link]
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, használom a Thunderbird-öt is. Mi a szerver típusa Pop, Pop3 vagy IMAP, illetve mi a neve? (A Thunderbird automatikusan Pop.gmail.com-ot ír be, de az összeköttetés nem sikerül/t/.)
2009. okt. 31. 21:32
3/5 anonim válasza:
Outlook Expressben megy a hotmal?? Nemár...
Egyébként ha igen, akkor gyanítom, valami spéci saját protokollt használ...
Ja, és szerintem a Thunderbird jobb. ;)
4/5 anonim válasza:
A Hotmail webesen kell beállítanod, hogy küldjön egy példányt a leveleidből a POP3 szerverre. Ez a levelek fogadására szolgáló kiszolgáló. Otthoni használatra levélküldö kiszolgálónak elég az SMTP. Thunderbirdben is be tudod állítani, én Gmailt használok ezzel.
5/5 anonim válasza:
mail.t-online.hu mind a ketőbe azt kell hogy beird s aztán .pipáldki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!