Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz rola? Neked...

Mit gondolsz rola? Neked tetszik? Elnézést kérek az ékezet hibákért

Figyelt kérdés
Padtársam eddig a legjobb barátnom volt,de miota pasija van,azota nem lehet vele normálisan beszélni.Már egy honapja ugyanaz a ruha van rajta,elhanyagolja magát,ápolatlanul jár suliba.A pasija férfi parfumét használja,miota pasija van nem gondol arra,mi lesz vele gimi után.Eddig gyogyszerész akart lenni,de most ugy gondolja,hogy a pasija eltartja,engem is csak kihasznál.Nektek errol mi a véleményetek?
2011. ápr. 21. 14:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én ezt nem értem. Ha barátja van hogy hogy mégis hanyagolja magát, ápolatlan....

2011. ápr. 21. 15:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem normális, dumálj a fejével, ha kell durvábban is kicsit, hogy térjen észhez. Ilyenkor a normális, hogy a barátaival jóval kevesebbet foglalkozik, de ez a fiúknál meg a csajoknál is így van. Ez lenne a normális, amit el lehetne neki nézni. De ez amit csinál undorító. Szóval ha fontos neked beszélj vele erről és ne hagyd, hogy ilyen legyen.
2011. ápr. 21. 15:04
 3/11 A kérdező kommentje:
már 20 éves lesz,már az írásbli érettségi ota egy pulcsit hord
2011. ápr. 21. 15:05
 4/11 anonim ***** válasza:
A barátja is igénytelenkedik?
2011. ápr. 21. 15:08
 5/11 A kérdező kommentje:
igen,o is olyan,a csaj a pasiját még a szulok elott is titlkolja,nem is tudják,h pasija van,
2011. ápr. 21. 15:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem tudok segíteni, de ez durva.
2011. ápr. 21. 15:13
 7/11 A kérdező kommentje:
csak azt nem értem,ennyi évesen hogy veszítette el a fejét egy pasi miatt
2011. ápr. 21. 15:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, ha nem megy akkor ne hagyd annyiban. Ilyenkor kell rá figyelni, különben ilyen marad...
2011. ápr. 21. 15:17
 9/11 A kérdező kommentje:
sajnos,ez van harmadikban még normális csaj volt,negyedikben meg ápolatlanul jár suliba
2011. ápr. 21. 15:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Próbálj meg beszélni vele,emlékeztetni a korábbi terveire,álmaira.Semmiképp ne szidd a pasiját,vagy ne mondj rosszat a kapcsolatukról!Azt támadásnak érezné,és csak azért sem hallgatna rád.Mondd neki,hogy örülsz,hogy ilyen komoly kapcsolatot talált,amiben láthatóan boldog.Ha azt hiszi,hogy a pasi majd eltartja,biztos komolyan gondolja a sráccal.Mondd meg neki,hogy ha tényleg sokáig ezzel a fiúval akar élni,jó,ha vannak saját elfoglaltságai,hogy megtarthassa a szerelmét,és a srác ne unjon rá.
2011. ápr. 27. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!