Miért írja ki, hogy szoftverhamisítás áldozata lettem, hiszen EREDETI microsoft van a gépen?
a családban van még egy asztali számítógép és azon is eredeti van (egész pontosan 5 éve), mégis kiírja az is!
a laptop viszont nem csinálja ezt. miért?
(a 2 nagy gépen xp van, a laptopon windows 7. van köze hozzá vagy egyáltalán nincs?)
előre is köszi!
nekem is ezt írja ki..így kaptam a gépet tíz évvel ezelőtt, rajta volt az XP.. most nem fogom magam tökönszúrni..ez egy rég lefutott verzió...bár nagyon jó, de alig használom, mert a tablet kényelmesebb az androidjával..
persze nem lehet összehasonlítani a kettőt..
szóval használom tovább az asztalit, jön rá a frissítés, nincs gond...
úgy tudom százmilliók használnak nem egészen jogtiszta, számlára vett op rendszert..
a Föld forog tovább..na, bumm...mi van ilyenkor?
Azt mondta egy hozzáértő, hogy az enyém is az...
Nem is izgatom magam.
Azért ne legyél biztoa annyira a dolgodban.
Ezzelkontrolláld le:
Vagy próbáld elkezdeni lertölteni a Microsoft Security Essentials-t, amit csak eredeti jogtiszta Windows engedélyez. Ha nem engedi letölteni, akkor bizony nem eredeti.
Én ezt találtam a fenti problémákra.
https://www.youtube.com/watch?v=4cTbM_7lRV0&feature=iv&src_v..
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!