Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kaptam a gépemre egy olyan...

Kaptam a gépemre egy olyan üzenetet hogy előfordulhat hogy szoftverhamisítás áldozatává váltam. Ez mit jelent és mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kiírta hogy telepítenem kell egy fájlt,le is töltöttem,kiírta hogy telepítve és mikor folytatnám a műveletet akkor azt írja sikertelen és a figyelmeztető üzenet továbbra is itt van.Hogyan tovább?
2013. jún. 27. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Vinném is szervízbe egy jó kis vírusírtásra. SOHA nem telepítünk semmit amiről nem tudjuk hogy micsoda. Valószínűleg a géped már boldog vírusgazdává vált.
2013. jún. 27. 10:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem kaptam vírust,mert nagyon jó vírusírtóm van,egyből jelez ha valamit észlel.Máskülönben nem töltöttem le semmi idegen anyagot.Tegnap még semmit nem írt ki,nem is töltöttem le semmit,ma reggel fogadott ez a figyelmeztetés.Tehát akkor mi a gond???
2013. jún. 27. 10:49
 3/3 spaceship ***** válasza:
Mi írta ki?
2013. jún. 27. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!