Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kezdte el kiírni bekapcs...

Miért kezdte el kiírni bekapcsoláskor a laptop, hogy "szoftverhamisítás" áldozatává válhattam?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt ilyen sohasem!! Nem csináltam vele semmit, igaz régi és mindig kiír vmi furcsaságot, de ha kilépek az ablakokból X-szel, akkor megy minden tovább:). Külön életet él, de ez már nem tetszik, amit most művel.. Eltűnt a képernyővédőm is. Hogy érhetném el, hogy ne írja ki a kérdésben levő dolgot minden egyes bekapcsoláskor?
2011. dec. 27. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű: már az op. rendszered se jogtiszta.

Lehet, hogy eddig nem jelezte, de valamikor valahogy valami frissitésre kattintottál és bizony leellenőrizte a rendszer saját magát.

Két ut járható:

1./ Ledarálod ezt az op. rendszert

2./ Vagy vannak lehetőségek/kissé bonyolultak/, amivel megszüntetheted. DE a szoftver akkor is hamis marad.

2011. dec. 27. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Jah szépen megheckeled

viszont amiket leirsz katasztrófális kupi lehet a rendszeredben

talán kelene egy hozáértö aki ledarálja és feltesz windows 7 et vagy xp t aztán virus irtót elsönek...

2011. dec. 28. 13:13
 3/7 A kérdező kommentje:

az van !!! régi dell laptop, már 2x ujra húzták rajta az xp-t! az informatikus barátom! Káosz az van sajnos..

De a kérdést azért írtam, mert azt nem értettem, hogy hónapokig miért nem ír ki semmit, látszólag minden oké, aztán egyszer csak, hogy hamis az op. rendszerem? Ez akkor biztos??

Hát új gépet kell vennem év elején, az tuti. frissitéseket egy jó ideje nem alkalmaztam.

2011. dec. 28. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Látom, hogy még mindig kételkedel a jogtisztaságban. A szinte eltávolithatatlan kiirás nem véletlenül jelent meg. Vizsgáld meg ezzel a rendszert és nem fogsz többet kételkedni:

[link]

2011. dec. 28. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát nagy informatikus lehet ha mindég csak újrahúza

amugy lehet régi laptop is de nemtudhatom

virus irtóról se irtál gondolom azt se tesz fel

a másik meg hogy a te hibád is lehet

mivel a saját cucaidat nem külön de 1 mapâba rendszerezve gyüjtöd hanem ösze visza

ez a kisebik baj

de ha rengeteg programot feltelepitgetsz

mert vacaj xp re muszály is csomó mindenr akor is káosz lesz gépeden

ha lesz új laptopod (most 3 db dell van???)

akor ara windows 7 et tetes és kérd meg ha már hamisat tesz fel akor törje is fel nem szorakozon

aztán egy jó ingyenes virus irtó a laptopra

Avast, AVG, Avira valamelyik bár még sok van...

aztán kész is cucokat saját mapába és a programokal csak ovatosan és ami ténleg szükségés

2011. dec. 28. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja bocsi 3 felkialtó jel az :)

ok értem

azt nem kel értened mért irja ki ez van be van épitve xp be

30 napos probaverzió van

de stb. hoszú ilyen a windows ha nincs normálisan feltörve vagy nem eredeti egy licences akor bármikor nyavajoghat

2011. dec. 28. 14:39
 7/7 A kérdező kommentje:

de, persze, elhiszem.. különben nem irná ezt a gép...

igaz működik ettől függetlenül minden. AVG 9 van rajta, sosem volt vele semmi baj. 6-7 eve van nálam a gép, használtan vettem én is, 1-2 éve lehetett meg a csajnak. el kell szegényt temetni lassan. szinte már családtag pedig :-((

2011. dec. 29. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!