Miért kezdte el kiírni bekapcsoláskor a laptop, hogy "szoftverhamisítás" áldozatává válhattam?
Nagyon egyszerű: már az op. rendszered se jogtiszta.
Lehet, hogy eddig nem jelezte, de valamikor valahogy valami frissitésre kattintottál és bizony leellenőrizte a rendszer saját magát.
Két ut járható:
1./ Ledarálod ezt az op. rendszert
2./ Vagy vannak lehetőségek/kissé bonyolultak/, amivel megszüntetheted. DE a szoftver akkor is hamis marad.
Jah szépen megheckeled
viszont amiket leirsz katasztrófális kupi lehet a rendszeredben
talán kelene egy hozáértö aki ledarálja és feltesz windows 7 et vagy xp t aztán virus irtót elsönek...
az van !!! régi dell laptop, már 2x ujra húzták rajta az xp-t! az informatikus barátom! Káosz az van sajnos..
De a kérdést azért írtam, mert azt nem értettem, hogy hónapokig miért nem ír ki semmit, látszólag minden oké, aztán egyszer csak, hogy hamis az op. rendszerem? Ez akkor biztos??
Hát új gépet kell vennem év elején, az tuti. frissitéseket egy jó ideje nem alkalmaztam.
Látom, hogy még mindig kételkedel a jogtisztaságban. A szinte eltávolithatatlan kiirás nem véletlenül jelent meg. Vizsgáld meg ezzel a rendszert és nem fogsz többet kételkedni:
Hát nagy informatikus lehet ha mindég csak újrahúza
amugy lehet régi laptop is de nemtudhatom
virus irtóról se irtál gondolom azt se tesz fel
a másik meg hogy a te hibád is lehet
mivel a saját cucaidat nem külön de 1 mapâba rendszerezve gyüjtöd hanem ösze visza
ez a kisebik baj
de ha rengeteg programot feltelepitgetsz
mert vacaj xp re muszály is csomó mindenr akor is káosz lesz gépeden
ha lesz új laptopod (most 3 db dell van???)
akor ara windows 7 et tetes és kérd meg ha már hamisat tesz fel akor törje is fel nem szorakozon
aztán egy jó ingyenes virus irtó a laptopra
Avast, AVG, Avira valamelyik bár még sok van...
aztán kész is cucokat saját mapába és a programokal csak ovatosan és ami ténleg szükségés
Ja bocsi 3 felkialtó jel az :)
ok értem
azt nem kel értened mért irja ki ez van be van épitve xp be
30 napos probaverzió van
de stb. hoszú ilyen a windows ha nincs normálisan feltörve vagy nem eredeti egy licences akor bármikor nyavajoghat
de, persze, elhiszem.. különben nem irná ezt a gép...
igaz működik ettől függetlenül minden. AVG 9 van rajta, sosem volt vele semmi baj. 6-7 eve van nálam a gép, használtan vettem én is, 1-2 éve lehetett meg a csajnak. el kell szegényt temetni lassan. szinte már családtag pedig :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!