Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Azt írja ki a...

Csab83 kérdése:

Mit csináljak? Azt írja ki a gépem hogy Előfordulhat, hogy szoftverhamisítás ádozatává vált.

Figyelt kérdés
2005-ben boltban vásárolt gépről van szó azóta semmi baj nem volt vele,nem igazán vagyok egy számitógép guru ha leírnátok mit kell ilyenkor csinálni megköszönném..

2013. júl. 15. 00:16
 1/8 anonim ***** válasza:
8 éve nem telepítetted újra a rendszert?
2013. júl. 15. 00:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha eredeti windowsod van, nézz utána, biztosan eredetit kaptál-e. Ha igen, próbáld újraaktiválni (ismerősnek csinálta egyszer a 7 minden ok nélkül).
2013. júl. 15. 00:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Véletlenül nem közösségi kódos Windows XP Professinonal van rajta? Nekem is volt ezzel gondom 2007-ben. Bementem a Microsofthoz (Grafisoft parkban vannak) és öt perc alatt kiderült, téves volt a hibaüzenet. Írjál neki, kérni fogják a kódot.

[link]

2013. júl. 15. 01:25
 4/8 anonim ***** válasza:
2013. júl. 15. 01:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősöm azt mondta ki kell szedni valami frissítést, és akkor eltünik, csak meg kell keresni ez nekem kinai lehet szerviz lesz belőle..
2013. júl. 15. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Kapott egy hete az XP olyan frissitést, hogy NET Keretrendszer, ebből hármat is. Ezek miatt lehetett a gond.

Az ismerősöd a WGA-ra gondol, ez az eredetiség ellenőrző.

Újra kell telepíteni, de ki kell kapcsolni az Automatikus frissitést. IE-vel Windows Update és onnan kézzel frissiteni tudsz, csak ezt a WGA-t ne engedd.

2013. júl. 16. 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezzel le lehet szedni a WGA-t. Csak összeomolhat a rendszer.

[link]

2013. júl. 16. 12:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Probléma elhárítva, köszi szépen mindenkinek aki segített..!!
2013. júl. 16. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!