Mi lehet a baja a gépemnek?
Figyelt kérdés
ma elkezdett furán viselkedni és azt csinálja hogy mintha töltene valamit (az egéren az a töltés jel) és mintha mindig leakarná tenni a programokat az asztalra vagyis mintha az asztalra kattintana de program nem tevődik az asztalra le,mindig a programra(Pl böngésző) kell kattintanom...2013. aug. 14. 11:56
1/3 anonim válasza:
ha nem oldódott meg a problem,rakd újra a géped,nekem is volt ilyen XP-n még anno,volt egy aféle update.exe ami mindig lefagyasztotta a gépem abból kilépdestem és mintha megjavult volna :D
2/3 A kérdező kommentje:
hát nem szeretném minden bajra újra rakni a gépet
2013. aug. 14. 13:29
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt én per pill pont ezért töltöttem le tegnap előtt spyware terminatort és nekem vírus volt, de újra kellet rakni utána! Próbáld meg a spyware terminatort vagy az avg-t és ha nem talál vírust akkor muszáj lesz újra raknod ha továbbá is csinálni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!