SOS kérlek titeket! Mi baja a gépemnek?
Van egy 5 év körüli Toshiba laptopom, ma még vígan neteztem vele. Délután 2 körül kapcsoltam ki szokásos módon utoljára..most visszakapcsoltam, de nem volt hálózati táplálás, lemerült, míg én kávét főztem..azóta a következő fut le állandóan: Bekapcsolom a gombbal, normálisan, elindul..kiírja amit ki kell, majd megjelenik hogy nem jól kapcsolt ki legutóbb, hogy indítom el (csökkentett mód vagy normális mód). Normált kiválasztom, elindult a Win XP töltési kép, a kék csík is megjelenik, ám amikor indulna a csík, akkor megakad..egy pillanatra felugrik a kék halál és újraindul. És már 10 perce csinálja, vártam hátha lesz valami, de semmi. Nincs túlmelegedve és még sosem csinált ilyet, pedig kapcsolt már ki máskor is lemerüléstől. Próbáltam csökkentett módban, akkor is ugyanez.
Nagyon SOS!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!