Mi baja lehet a gépemnek?
Figyelt kérdés
Van egy hp gépem ami pontoson így néz ki: [link]
Annyi a külömbség h nekem nincs benne floppy meghajtó és intel pentium 4 proci van benne. Az lenne a kérdésem h a gép fel ismeri a vinyót meg az olvasót is de mikor be rakom a windows xp telepítő cd-t ezt írja ki:"non system disk or disk error" Meg próbáltam másik Windows cd-vel de ugyan ez vajon mi lehet a hiba?
2013. júl. 31. 15:16
1/5 anonim válasza:
Több minden lehetséges.Nem megfelelő a boot cd (non system disk) vagy hasonló. Lehet rosszul van kiírva, esetleg nem megfelelő a ráírt windows. Mármint a hibaüzenet erre utal. Én egy másik forrásból való windows telepítését javaslom.
2/5 Zeu válasza:
Ha beállítottad hogy cd-ről bootoljon akkor egyetértek az előzőttem szólóval :)
3/5 A kérdező kommentje:
Már próbáltam más cdvel is meg azzal amivel eddig és máshol nincs baja a cdknek csak ennél a gépnél mivel a többi gépnél amit eddig ezekkel a cdkkel telepítettem azok jók.
2013. júl. 31. 15:58
4/5 anonim válasza:
Akkor az alaplapnál keresném a hibát szoftveresen. Valószínűleg floppy (disk)-et keres(hiba nincs) tehát át kell állítani hogy a bios cd-t keressen.(Én nem tudom hogy kell egész pontosan ajánlom google-t)Nem mondom biztosra de én ezt sejtem.
5/5 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a válaszokat :)
2013. júl. 31. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!