Kérlek olvasd el! Mi kell, hogy elinduljon?
Laptopról írok most. Van Playstation (PSX) emulátorom vagy is ePSXe.exe-m, és minden playstation 1-es és playstation 2-es játék megy rajta. Letöltöttem egy PS3-as játékot, a neve:
Bleach : Soul Resurreccion.(Torrent - TPB-vel töltöttem le.) És a következő fileok vannak benne:
BLUS30769, azon belül: PS3_DISC.SFB mellette pedig: PS3_GAME. Rámentem arra,hogy PS3_GAME. Azon belül ezek vannak:
LICIDIR
TROPDIR
USRDIR
ICON0.PNG
PARAM.SFO
PIC1.PNG
PS3LOGO.DAT
SND0.AT3
Ha rámegyek az USRDIR mappára akkor azon belül ezek a fileok vannak: pam (mappa),snd (mappa),spk (mappa),EBOOT.BIN,resFAT.bin,resFatDrawEnglish.bin,resFatDrawSndEnglish.bin,resFatSndJapanese.bin. Ezek közül rámegyek a resFatDrawEnglish.bin-re, és nekem fel van telepítve a VLC médialejátszó, és annak az ikonja van a bin fájl elején (amíg nem volt feltelepítve addig a POWER ISO ikonja, egy sárga arany lemez volt) tehát rákattintok és le akarja nekem játszani mint 1 filmet. És akkor méghozzá nem is film, hanem PS3 játék, és nem tudja lejátszani evvel a hiba üzenettel:
Nincs megfelelő dekódoló modul:
A VLC nem támogatja a(z) „undf” hang- vagy videoformátumot. Sajnos nem tehet semmit ennek kijavításáért.
Nincs megfelelő dekódoló modul:
A VLC nem támogatja a(z) „undf” hang- vagy videoformátumot. Sajnos nem tehet semmit ennek kijavításáért.
De ha ez egy PS3 játék, akkor miért akarja filmként lejátszani? Töröljem le a VLC médialejátszót? Bocsi tudom,hogy nagyon hosszúra sikeredett, de aki tud kérem segítsen! Remélem valaki tud segíteni. Evvel küzködök már 2 napja :S :(... Előre is Köszönöm szépen! Aki tud segíteni ismétlem légyszíves, segítsen! Megy érte zöld kéz is.
Vannak olyan fileok amiket film ként kezel, minek akarod megnyitni egyáltalán?
és minek szedsz le ps3 játékot?
Te egy retardált vagy igaz?
Ps1 emu van... ps2 emu van... Ezekkel tudsz pc-n játszani
ps3 emu akármid van nem fogod soha a büdös életbe elindítani mert kamu
Kedves válaszoló. Hallottál a Pcsx-ről vagy az RPcsx-ről? Innen le is tudsz a gépedre szedni ps3 emulátort: [link]
És nem úgy akartam írni,hogy ps1, ps2 emulátorom van hanem ePSXe emulátor. Fent írtam. Az visz ps1-et,meg kettőt. Nagyon régen volt már playstationom. De ha most látnád a ps játékokat egy mukkot nem értenél belőle,mert vagy japánul van. Vagy a kombinációk miatt, vagy más miatt. Szóval írok majd, ha végeztem a játékkal, és tudod mit akkor nem kell senkinek a segítsége. Zöld kéz meg minek mert meg se próbáltatok segíteni... -,-"
Csak a tisztázás végett...
Te most azt akarod tudni hogy futtasd a ps3 emut?
Ha igen:
Kamu a ps3 emu [ha elolvasnád a kommenteket pirate-n rájönnél]
Ha mást akkor bocsi én értettem félre valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!