Mi baja van a gépemnek?
Figyelt kérdés
Egyre lassabb. Már kikapcsoltam a frissítéseket, de még így is csak egyre lassul. Eddig tudott videókat lejátszani, most már a youtube is akad. Sőt, már odáig jutott, hogy egy egyszerű dosos játék is szaggatottan megy. Win xp-m van és egy régi gépem. A frissítések szerintem azért lassították, mert egy régi géphez nem jók azok a fejlett programok...de nem tudom, hogy csináljam vissza őket, nem értek hozzá annyira...mit csináljak? Ugye nem fog tönkremenni a gépem?2013. aug. 9. 23:47
1/4 SimkoL válasza:
Wise Registry Cleaner, Wise Disk Cleaner.
Az első a regisztrációs adatbázist teszi rendbe, a másik kitakarítja a felesleges file-okat. Magyar nyelv is van bennük, tökéletese mindkettő. Ja és ingyenes :)
2/4 anonim válasza:
Windows-al előfordul az ilyesmi. Léteznek különböző takarító programok, de a legtutibb az ha újratelepíted, vagy ha nem értesz hozzá annyira, akkor keress rá valakit.
3/4 pinkpancser válasza:
Viszont régi géppel nem kell meglepődni, ha akad a youtube. Az utóbbi időben egyre nagyobb az igénye.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek...Megpróbálom ezeket. De ha az újrahúzással se lesz jobb, akkor mi lesz?
3 Az faxa...honnan szüljek egy új gépet?
2013. aug. 10. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!