Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Konzolt vagy PC-t vegyek?

Marvel001 kérdése:

Konzolt vagy PC-t vegyek?

Figyelt kérdés
Összeállitottam egy jó kis gépet vinné a hamarosan kijövő játékokat is, de elbizonytalanodtam mert talán jobb lenne inkább várni és inkább ps4et venni. Kérlek segitsetek mit lenne érdemesebb megvenni?

2013. aug. 3. 21:18
1 2
 11/14 anonim válasza:
Hát ha csak otthon használnád hülyeség szerintem laptopot venni, legalábbis én nem szeretem, ráadásul drágább is, de ha pl. tanuló vagy és koliba kell akkor egyértelműen a laptop a nyerő.
2013. aug. 4. 17:13
 12/14 anonim ***** válasza:
PS4 120ezer ft, annyiból nagyon gyenge PC-t veszel max, talán minimumon viszi a GTA 5-öt például. Én is arra szavazok hogy valami nagyon olcsó PC/Laptop és konzol
2013. aug. 21. 16:36
 13/14 anonim válasza:

PC-t ne vegyél mert orba-szájba fejlesztgetni kell, állandóan van valami újabb game amihez már megint venni kell több ramot, egy újabb procit, vagy karit! Konzolt egyszer megveszed aztán 10 évig játszol, ráadásul nem kell idegeskednek hogy mi fut jól, mi nem, e mellett 2x annyi játék jön ki konzolra mint PC-re! Ha meg már PS4-ben gondolkozol akkor jó irányban haladsz! Xbox One viszont csak az amerikaiaknak lesz jó, Európában, és főleg Magyarországon a szolgáltatások 20%-át kapod meg! Egyébként a PS4 minden szinten oda ver neki!

Egy szó mint száz: PS4

2013. szept. 6. 22:01
 14/14 anonim válasza:
PS4! egyértelmű!
2013. szept. 6. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!