Marvel001 kérdése:
Konzolt vagy PC-t vegyek?
PC.Többmindent tudsz csinálni rajta, úgy alakítod ahogy akarod.PS4-et meg 2 év múlva már 50-60 ezerért viheted. :D
2013. aug. 3. 21:19
2/14 A kérdező kommentje:
Csak el szomorit hogy ps4re egy halom jo játék kifog jonni ami pc-re nem :(
pc -de a ha konzolt veszel akkor ps-t ne xboxot az lehúzás
2013. aug. 3. 21:23
Pontozzatok le de én sokkal jobban örülök ha 1 játék csak ps3 ra jön ki [pc még bele fér de ha xboxra is jön az a játék rovására megy]
Sokkal jobb a teljesítmény/graff ps3on mint a többin
Am szerintem ps4et vegyél ha van pc-d ami még viszonylag jó akkor főleg
2013. aug. 3. 21:32
5/14 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos pc-m, gondolkoztam hogy veszek majd egy ps4et, most nyáron meg egy olcsobb laptopot vagy tabot, de pc-n meg mindent lehet csinálni de vannak kedvenc játékaim amik csak konzolokra jönnek ki. fogalmam sincs mit csináljak.
A konzollal nagyon pórul fogsz járni, annyit érnek, mint egy kenyérpirító. Egy PC-vel azt csinálsz amit akarsz, pl.: suliba kellene googlemapsról nagyméretű térkép, azt konzollal nem fogod tudni megszerezni, és nagyon sok ilyen apró dolog van, ami ritkán fordul elő az ember nem is gondol rá, hogy ilyesmire szüksége lesz, de nagyon tud fájni, amikor nem tudja megcsinálni, mert csak egy nyamvadt konzolja van.
2013. aug. 3. 22:08
7/14 A kérdező kommentje:
Igazad van....akkor maradok a pc-nél... fejleszgetni meg lesz pénzem bár nem nagy ujitásokra. Meg FPS-t játszanék naggyarészt azt meg talán jobb pc-n
A kérdés: mire van szükséges? Egy játékokra kihegyezett eszközre, amely rendeltetéséből adóan akárhogy is próbálnak plusz funkciókat belevinni, alapjaiban véve egy csak játékra kitalált gépezet lesz; vagy egy számítógépre? Amely ugyan nincs annyira kihegyezve a játékokra, mint egy konzol, viszont cserébe bővíthető, és nem csak egy dologra jó. (Egyébként mindig lesz olyan játék, ami csak egyik vagy csak másik paltformon érhető el. Szóval olyan megoldás, amivel mindig mindent játszhatsz majd, nem létezik.)
Egyébként bár nem ismerem a pontos igényeidet, de szerintem a tabletet felejtsd el. Ha már számítógép, akkor vagy egy sima asztali PC-t vegyél, vagy esetleg egy laptopot.
2013. aug. 4. 00:05
9/14 anonim válasza:
Vegyél egy PS4-et és egy olcsó PC-t. Nem kell százezrekért egy atomerőművet összeállítani ahhoz, hogy fussanak rajta az alap programok meg netezni is gyorsan lehessen rajta. Nem vagyok otthon a mostani árakban annyira, de 30-40 ezerért szerintem össze tudsz dobni egy használható gépet, ha meg játszani akarsz ott van a konzol. PC-t már leszarják a játékfejlesztők, egyre kevesebb játék jön ki, ha meg kijön akkor is fél éves csúszással, vagy valami lebutított verzió mint most a FIFA-nál, hogy az új generációra jön a csilivili Ignite engine a többire (PC,X360,PS3) meg egy FIFA 14-re keresztelt nyári átigazolás pakk DLC a 13-hoz. Fizetős multiról meg annyit, hogy livekodok-on 12500-ért árulják az angol PS+ előfizetést ami havonta kijön egy ezresre cserébe egy csomó játékot kapsz, meg a játékot amit meg akarsz venni előtte kipróbálhatod egy órán keresztül. A drága játékokról meg annyit, hogy vársz 2 hónapot és megveszed eBay-en fele annyiért használtan.
2013. aug. 4. 13:38
10/14 A kérdező kommentje:
Talán ugy is csinálhatom hogy veszek egy laptopot netezésre, ps4et meg játékra?
Kapcsolódó kérdések: