Segítség! Kaptam ma egy levelet, hogy filmet osztottam meg. Mégis mi lenne ez?
Üdv !
Úgy látszik nincs vége. Én is kaptam ilyen levelet. Írjanak már azok, akik már túl vannak rajta. Mit kell tenni??
sziasztok,
aki szintén kapott a levélből, tegye már meg, hogy megkeres a laza @ mail . index . hu címen.
Megint egy privát üzenet:
"Szia! Mi is kaptunk levelet dr. Kozma Àgotától! Te is tőle?"
Mint azt már az előzőekben elmondottam: NEM. Én csak az esetet (és az #16-os hozzászóló révén a levelet) olvasva javaslatokat tettem az ügyben.
---
Látom, a #74-es hozzászólásban a sajtó tisztes képviselője:
is megjelent.
Javaslom, hogy a nagyobb publicitás okából az érintettek küldjék el a kapott felszólító levelet (a #16-os hozzászólásban látható módon, saját személyes adataik elmaszkolásával) neki, hátha meg lehetne mozgatni a susnyást.
Én is kaptam tegnap ugyan ilyet!Mitévö legyek?
Sima levél rozsaszin csekk melékelve!
"Én is kaptam tegnap ugyan ilyet!Mitévö legyek? "
Lényeg: ne fizess!
Gyanítom hogy ugyanaz az ügyvéd, és ugyanaz (vagy hasonló) audiovizuális alkotásról van szó (amit nem töltöttél sem le, sem fel).
Igen! Ugyan ugy 72 e ft!
Dr Kozma Ágota ugyvéd!
Ne is válaszoljak??
Akkor halgatni arany??!!
Ja és nem töltőttem le ilyet!!
És gyanítom ugyanaz a film is (Jung + Geil Fickgeile Frisch-Fotzen). ;)
"Ne is válaszoljak?? "
Ha van ügyvéd ismerősöd, akkor ellentmondhattok, de szerintem ha hallgatsz, sem lesz probléma.
Valami más filmet irt!!
Pofam leszakad mit meg nem lehet ebben az orszagban csinálni!
Hát szégyelje magát! Ugy latszik ugyvédek bármit megtehetnek büntetlenül!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!