Segítség! Kaptam ma egy levelet, hogy filmet osztottam meg. Mégis mi lenne ez?
Ezt a másik fórumra írták:
Sajnos ismerem az ugyvédet és a modszert is nem kell befizetni..Sima standard levélbe kuldi ki ezeket.A biroság már elmarasztalta illetve rendorség is...Mindenki aki kap ilyen levelet vissza feljelenthet amiért a szolgáltatoja kiadta az adatai birosági vagy rendorségi végzés ellenében..Mert ezt nem kapta meg.....Fizess 70.000 ret vagy felmegy egymisire....nincs ilyen sajna heti kb 120 levél van kikuldve páran befizetik ne tegyétek foleg ne rozsaszin csekken nevetséges az egész
Majd elválik...!
Érdekes, az ügyben korábban érintetteknek írtam, eddig senki nem írt vissza. Lehet hogy kivégzőosztag előtt végezték,vagy sitten vannak? :)
Vagy épp ledolgozzák az új filmek forgatásán. :-D
Aztán hamar kijön egy olyan film: "Fiuk a netről"
Üdv!
1 hete én is kaptam ilyen levelet, de úgy döntöttem, hogy nem fizetem be. Pláne, hogy nem is töltöttem le a filmet..
"Szia!
Én is kaptam az ügyvédtől egy ilyen "fenyegető" levelet. Nálad mi lett a végeredmény? Köszi a választ!"
Nálam semmi, mert én nem vagyok érintett az ügyben.
Mint itt a fórumon többen is említettük: ne fizess. Gyaníthatólag bepróbálkozik, hogy hátha valaki beijed és fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!